Yollar almadı

Yollar almadı

98. yıl kutlamaları Fener alayı ile binlerce Bandırmalıyı sokağa çıkarttı

Önceki yıl Pandemi süreci dolayısı ile kutlanamayan resmi Bayramlar, 2021'in 2.ci yarısından itibaren içeriğine uygun olarak kutlanmaya başlaması, 29 Ekim Cumhuriyetin 98. yılında kendini gösterdi.

28 Ekim'de çelenk sunumu ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Bugün Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ve ardından gerçekleşen geçit töreni Bandırmalıları özlenen Bayramlara götürdü.

Adım, adım sindire sindire gerçekleşen 98.yıl kutlamaları Miğros kavşağı ile Cumhuriyet alanı arasında yüzlerce Bandırmalının katıldığı fener alayı görülmeye değerdi.

Yürüyüş disiplini, katılım anlamındaki yoğunluk, coşku ve en önemlisi Bandırma Kaymakamı Engi,n Aksakal, Hv. Plt. Tuğ. Gen. Selahattin Akalp, Cumhuriyet Baş Savcısı Cüneyt Demirdaş, Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Binbaşı Mahir Mavi'nin Belediye Başkanaı Av. Tolga Tosun'un yanında fener alayına katılmaları oldu.

CUMHURİYET ALANI EMRA AYDIN'la DOLDU TAŞTI

Bandırma Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyetimizin 98. yıl kutlama etkinliklerinde final Akşam Cumhuriyet alanında sahne alan ünlü sanatçı Emre Aydın ile noktalandı.

Bandırma Cumhuriyet alanındaki muhteşem kalabalığı gören Emre Aydın, beklentisinin dışında bir kalabalıkla karşılaşması, söylediği en güzel şarkıları, seyirdileri ile paylaşması sevenlerini daha da coşturdu.

Emre Aydın Bandırma'daki coşkuyu ve kendisine eşlik eden Bandırmalıları telefonu ile kayda alarak sosyal medya sayfalarında paylaşacağını açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Yollar almadı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı