YOLLAR TAMAMLANIYOR

YOLLAR TAMAMLANIYOR

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediyeye bağlı ekipler, kentimizde ana arterler üzerinde trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yeni yollar ve caddeleri tamamlayarak hizmete alıyor. Bu çalışmalar kapsamında Levent Caddesini Atatürk Caddesi Liman AVM kavşağına bağlayacak olan Celal Atik Caddesinde yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanırken öte yandan Enerji SA Fen Lisesini Bandırma Devlet Hastanesine bağlayan yol üzerindeki parke kaldırım ve asfaltlama çalışmaları da kısa sürede tamamlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında görüş bildiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da okulların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda her türlü çalışmayı yerine getirdiklerini belirterek bu çalışmalar dâhilinde son olarak Enerji SA Fen Lisesi yolunun tamamlandığını söyledi. Mirza, ayrıca Celal Atik Caddesindeki çalışmaların sona ermesiyle birlikte Bandırma’nın önemli arterlerinden biri haline dönüştüğünü söyledi.

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli