Yolu kimin yaptığını belgeledi.

Yolu kimin yaptığını belgeledi.

Devlet Hastanesi yolunun kimin tarafından yapıldığına ilişkin polimiklere Pekel son noktayı koydu.




Bandırma Belediyesine bağlı ekipler, kış aylarının soğuk hava koşullarına rağmen çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.
Halkımızın kış aylarının yarattığı olumsuzluklardan etkilenmemesi amacıyla yerine getirilen çalışmalarda son olarak Bandırma Devlet Hastanesi'nin Çanakkale yolu üzerinden bağlanan ek servis yolu, asfaltlanarak halkımıza daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde hizmet veriyor.


Belediye ekiplerinin aralıksız süren çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi'nin her zaman hangi koşullarda olursa olsun halkına ve kentine hizmet vermeye devam edeceğini söyledi. Pekel: Bandırma'nın yerel yönetimi olarak soğuk kış aylarında olmamıza rağmen vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında son olarak vatandaşlarımızın Devlet Hastanesine daha konforlu ve temiz bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz tarafından asfalt dökme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Halkımızın da bildiği gibi daha geçtiğimiz aylarda hastane yolunun tamamını kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla kentimize yakışan bir görünüme kavuşturmuştuk.
Bu çalışmaların son aşamasında ise birlikte Bandırma Devlet Hastanesi'nin ek servis yolu tamamlanıyor. Bundan sonrada ekiplerimiz kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam edecek” dedi. 











Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı