Yücel, dokundukça Gönültaş'ı artıyor.

Yücel, dokundukça Gönültaş

Siyaset arenasının güçlü kadın karakteri Oya Yücel 2024 yerel seçimleri yaklaşırken çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Resmi Başvurusunu gerçekleştirerek AK Parti Bandırma Belediye Başkan Aday Adaylık sürecine resmiyet kazandıran ilçenin güçlü kadın siyasetçisi Oya Yücel 2024 yerel seçimlerine hızla yaklaşırken çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kentteki destek ziyaretlerini aralıksız sürdüren YÜCEL son olarak  bugün Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulunu ziyaret etti.

Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu başkanı Melike ÇÖMEZ ve kurul üyeleri ile bir araya gelen Oya Yücel,  "Benim için kentimizdeki tüm dinamikler ve unsurlarının görüş ve destekleri çok  önemli ve yol göstericidir. İlçemizin potansiyelini daha da arttırmak adına tüm kurumlarla işbirliği içinde olmak temel anlayışımızdır. Toplumda Kadının gücünü hissettirmeli ve daha çok inisiyatif almalıyız. Karşınıza gerek bankacılık, gerek muhtarlık, gerekse Belediye meclis üyeliğim esnasında kentimizin sorunlarına yakından tanık olmuş, çözümleri hakkında birikimleri olan ve toplumla iç içe bir kadın aday adayı olarak geldim. İnşallah Aday gösterildiğimde,  Aday olarak bir daha gelip ardından da hep beraber Bandırmamız da TARİH YAZACAĞIZ .’’ dedi.


Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu başkanı Melike ÇÖMEZ’de ‘’Kadınların her iş kolunda olmasını ve artmasını istiyoruz. Özelliklede sizin gibi kadın siyasetçi sayısının artmasını istiyoruz. Sizin başarınız biz kadınlar için çok önemli sizi içten destekliyor, Başarılar diliyoruz, daima yanınızdayız’’ dedi.


Ticaret Borsası ziyareti sonrası Oya YÜCEL Toki Şehit Üsteğmen Cemil Kaya okulunu ziyaret ederek ,okul müdürü ile görüşme yaptı ardından okulda düzenlenen ’"Fevziye Bebeğe Nefes’’ Kermesine katıldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı