Yücel Yılmaz’a güreş eleştirisi

Yücel Yılmaz’a güreş eleştirisi

Burç Özoğuz: “Büyükşehir Belediyesi güreş takımına hiçbir destek yok”

CHP Genel Merkez Spor Yönetim Kurulu Üyesi Burç Özoğuz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı eleştirdi.

Özoğuz, Yılmaz’ın aynı zamanda “Yağlı Güreş Yaptıran Kentler Birliği”nin başkanlığını da yapmasına karşın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güreş takımına destek vermediğini öne sürerek, şunları söyledi:

“Yücel Yılmaz’ın, Büyükşehir Belediyespor güreş takımına destek vermediğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Karesi ilçesi belediye başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı zamanında, 6 dolayında yağlı güreş organizasyonu düzenle, ismini sürekli olarak meydanlarda cazgırlara okut, reklâmını, siyasetini, şovunu yap, bu kurultaylara gelen herkesi ağırla, belediyenin, halkın paralarını çer çöp et, ondan sonra da sporcularımızı 6 yılda 7 kez işten çıkartıp geri alarak, oyuncak edip, hak ettikleri değeri verme.

Bizler biliyoruz ki, seçim zamanları asılan billboardlarda ‘Sporumuza hep destek veriyoruz’ gibi yalan söylemler…Bunların hepsi bir fazla oy alabilmek için vatandaşı kandırmaktan ibaretti.

Evet, sayın başkan. Oturduğunuz koltukta sayılı zamanınız kaldı. Seçim günü gelip, o koltukları biz aldığımızda göreceksiniz ki, spora ve sporcuya verilen destek nasıl olurmuş.

Büyükşehir Belediyespor’lu sporcularımız üzülmesinler. Hak ettikleri değerin fazlasını biz onlara vereceğiz. Bundan hiç şüpheleri olmasın.”



Anahtar Kelimeler: Yücel Yılmaz’ güreş eleştirisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı