Yücel Yılmaz'dan BANTAŞ ziyareti

Yücel Yılmaz

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Katıldığı Üniversite programı sonrası dost ziyaretlerinde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, katıldığı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi koordinasyon toplansı ardından bir dizi dost ziyaretinde bulundu.

Başkan Yücel, Üniversiteden ayrıldıktan sonra beraberindeki ilçe Başkanı Mehmet Doğan, Güney Marmara Koordinatörü İbrahim Koman, Kadın kolları Başkanı ve meclis üyesi Oya Yücel, Zeynep Özgün ile birlikte bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonrası evinde istirehate çekilen Gönen Gençlik Kolları Başkanı Raşit Özden'i ziyaret etti.

Gençlik Kolları Başkanı Raşit Özden'e geçmiş olsun dileklerinde bulunmanın ardından Bantaş'a geçen Başkan Yılmaz Yücel burada yönetim kurulu Başkanı Adnan Erdan ve Fatih Erdan tarafından karşılandı.

Başkan Yücel Yılmaz, Bandırma'nın İMKB üyesi 3 kurumundan birisi olan Bantaş'a gerçekleştirdiği ziyarette kurumsal işlev ve Bandırma'daki iş dünyası hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Yılmaz daha sonra Bantaş'ta gerçekleşen üretime dayalı faaliyeti yerinde incelemek üzere beraberinde Bantaş yönetim kurulu üyesi Fatih Erdan'ın mihmandarlığında imalat ünitelerini gezdi.

Başkan Yılmaz, Bantaş'taki inceleme ziyaretini noktalayıp Bandırma'dan ayrılırken son durağı Aksakal oldu.



Anahtar Kelimeler: Yücel Yılmaz' BANTAŞ ziyareti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli