Yücel'den beklentiler yükseldi.

Yücel

AK Parti Belediye Başkan a. adayı Oya Yücel, rutin ziyaretlerinde temasta bulunduğu vatandaşların kendisinden beklentilerinin yükseldiğini söyledi.

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Oya Yücel her gün Bandırmanın değişik kesimlerinde halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

 “Bandırma için canla başla çalışacağız” diyerek ziyaretlerini gerçekleştiren Oya Yücel bugünde “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BANDIRMA”  sloganı ile ilk olarak Bandırma Kuzey Kafkasya Kültür Derneğini ziyaret ederek göreve yeni seçilen Başkan Cihat Bayram ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oya Yücel, konuşmasında aday adaylığı süreci ve projeleri ile ilgili bilgi vererek yeniden “Bandırma” için Bandırmalı’lar dan destek talebini dile getirdi.

(KKKD) Dernek Başkanı Cihat Bayram, “Oya Yücel’i ilk andan itibaren takip ettiklerini, Bandırmanın sorunlarına hakim Kadın aday olarak öne çıktığını ve kendisine güvendiklerini belirterek “seçim süresinde kendisine başarılar dileriz” dedi. 

Oya Yücel daha sonra günün ikinci yarısı ziyaretlerini kırsal Doğa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürdü.

Oya Yücel, rutin ziyaretlerinde temasta bulunduğu vatandaşlar ile karşılıklı diyaloğa girmesinde önemli bir ayrıntı olarak göze çarpan kendisinden beklentilerin yükseldiğini görmesinin önemli olduğunu vurgulayarak 

“Bandırma artık kamu yatırımları ve Büyükşehir'in sihirli elinin değdiği, beklentilerin ötelenmediği bir kent olma vakti gelmiştir. Biz 31 Mart'ta Bandırma'da görevi devir alarak kaldığımız yerden bu kentin önünü açmanın çabası içinde olacağız.” dedi.

Oya Yücel, ziyaretlerinde özellikle hemcinslerinin büyük ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılandığını, 31 Mart seçimlerinin kilit seçmeni olarak gördüğü bayan seçmenlerin bu kez tercihlerini kendilerini en iyi anlayan kadrolar için kullanacağı düşüncesinde olduğunu ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Yücel' beklentiler yükseldi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı