Yücel’in topuk sesleri

Yücel’in topuk sesleri

AK Parti Başkan A. Adayı Oya Yücel etkin ziyaretleri ile adından söz ettiriyor.

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Oya Yücel etkin ziyaretleri ile adından söz ettiriyor.

AK partideki resmi aday adaylığı takvimi doğrultusundan adaylık başvurusunu yapmanın ardından planlı-programlı çalışma ve ziyaretlerini aralıksız sürdüren Oya Yücel, Akşam Doğruca’da bugün ise Onyedi Eylül Üniversitesinde idi.

Gerek kendi ailesi, gerekse eşinin ailesi tarafından siyasetin içinde yoğrulan Oya Yücel Paşakent gibi Bandırma’nın en önemli mahallesinde 3 dönem muhtarlık sonrası girdiği siyaset arenasında  AK Parti Belediye Meclis üyeliği ve Parti Kadın kolları Başkanlığı görevini birlikte yürütürken 31 Mart mahalli seçimleri için siyasi karıyerini bir adım daha öne taşıyarak aday adaylığını açıklaması birçok siyaset duayeni tarafından “Bayan Başkanımız mı oluyor? Bandırma bir ilkle mi tanışıyor? Yorumlarını gündeme taşımıştı.

Bu düstur ile aday adaylığı çalışmalarını sürdüren Oya Yücel dün Bandırma Mimarlar odası Başkanı Mim. Çağrı Aldemir, akşam Doğruca’da bugün ise Üniversite’de yeni rektör İsmail Boz ile bir araya geldi.

Yücel ziyaretlerinde Bandırma’yı çevre ilçelerin hamisi olarak gördüğünü, aday adaylığı sürecini adaylıkla noktalaması halinde çalışmalarını bu yönde sürdürmek istediğini açıkladı.

Yücel, Bandırma’nın hinterlantlında bulunan Manyas, Gönen, Erdek, Marmara ve Susurluk’un aynı kapsamda ele alınmasının gerektiğine inandığını, bu yöndeki düşüncelerini adaylığının açıklanması halinde gündeme taşımak istediğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Yücel’ topuk sesleri
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı