Yukarı mahallede zafer kutlaması

Yukarı mahallede zafer kutlaması

Erdek, yukarı mahallede 30 Mart seçim zaferini kutlayan seçmenler, Başkan Mim.Hüseyin Sarı`yı oynattı.


Erdek yukarı mahallede zafer kutlaması. paylaşan: zeki-karadeniz-332




Erdek`te 30 mart yerel seçimleri zaferle noktalayan CHP`nin yukarı mahalle sakinleri kendi yöntemlerine göre hazırladıkları zafer kutlamasında Başkan Mim.Hüseyin Sarı, Eşi Özlem Sarı ve meclis üyelerini oynattı.

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Erdek yukarı mahalle sakinleri, kendi yöntemlerine göre hazırladıkları zafer kutlamasına Başkan Mim.Hüseyin Sarı ve meclis çevresini onur konuğu olarak ağırladı.

Erdek, yukarı mahalledeki kutlama gecesine  damgasını vuran elbette hanımlar oldu. Yukarı mahallenin organizasyonuna konuk olan Belediye Başkanı Mim.Hüseyin Sarı, Meclis üyeleri ve eşleri İstanbul Sulu kuleyi aratmayan kutlama gecesinde ortama adapte olarak masada dansöz seyrettiler, bol bol göbek attılar.

Erdek`te kutlama gecesine konuk olan sadece Başkan Sarı ve meclis çevresi değildi. Özellikle Karşıyaka`dan kutlamaya katılan hanımlar ortama uyum sağlayarak gecenin tanını çıkarttılar.

Başkan Sarı, yukarı mahallenin kendine özgü kutlamasına konuk olurken öncelikle boynundaki sarı kaşkol çıkartılarak, yerine kırmızı beyaz Erdekspor kaşkolü takıldı ve ``En büyük Erdekspor`` tezahüratı yapıldıktan sonra eşi Özlem Sarı ile birlikte oyun pistine davet edildi.

Başkan Mim.Hüseyin Sarı, eşi Özlem Sarı, Meclis üyeleri Çetin Gül ve Canan Kırdar`la bitlikte piste çıkarak isteklere yanıt verirken ``Bizim inancımızda da ötekileştirmek yok, biz insanı severiz yaradan dan ötürü.`` diyerek kendisine sevgi gösterisinde bulunan yüzlerce yukarı mahalle sakini ile birlikte halay çekti, çifte telli oynadı.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, coşkulu kutlamanın ardından olaysız ve sakin şekilde herkesin evlerine dönmesini kentin medeniyet aynası olarak gösterip ``Biz Erdekliyiz, farkımız bu, üzüntümüzü paylaşır azaltır, sevinçlerimizi paylaşır çoğaltırız.`` dedi.

Erdek yukarı mahallenin 30 Mart seçim zaferi kutlaması yüzlerce kimsenin katılımına rağmen olaysız ve sükun içinde sonlandı.

 

 



demokrat
2.04.2014 21:30:50
Yukarı mahalle artık kömür ve makarnayı unutabilir. Haydi hayırlısı beya...

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli