Yukarıyapıcı´da ilk adım aşıldı.

Yukarıyapıcı´da ilk adım aşıldı.

Yukarıyapıcı´da, ?Köyümü Yaşat? projesinin kapanış sunumu yapıldı.

Erdek Belediyesi ile Mimar Sinan Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında ortaklaşa yürütülecek olan ?Köyümü Yaşat? projesinin Yukarıyapıcı Mahallesinde yapılan kapanış sunumu çevre sakinlerinden tam not aldı.

Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleri,  Erdek Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri ve Yukarıyapıcı mahallesi sakinlerinin katıldığı çalışma ve taslak sunumunda mevcuda sadık kalmak sureti ile yeniden dizayn edilmek istenen Yukarıyapıcı ?Köyümü Yaşat? projesinde Köy Konağı, Köy Meydanı, Kütüphane ve İnternet salonu, Düğün alanı, Otopark ve Gasilhane planları anlatıldı.

Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Erdek belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalarda kapsamında yöre halkının ihtiyaçları ve fikirleri dikkate alınarak oluşturulan hazırlık tasarımları kabul gördü.

Akşam gerçekleşen taslak proje sunum programından sonra İstanbul´a dönen Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleri, bu çalışmaları yaşama geçirmek üzere detay planlamaları yapacakları kaydedildi.

/resimler/2016-8/25/1049473087713.jpg



Anahtar Kelimeler: Yukarıyapıcı adım aşıldı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli