Yüksektepe, askıya alındı

Yüksektepe, askıya alındı

Bandırmaspor`un büyük umutlarla getirdiği Ön libero Emre Yüksektepe`nin transferi askıya alındı.

Galatasaray`ın oyuncusu olarak İstanbulspor`da kiralık iken Bandırmaspor ile anlaşma imzalayan ön libero Emre Yüksektepe transferi geçici bir süre ötelendi.

Transfer bedelinde anlaşma sağlanıp, mukavele imzalanan oyuncunun hak sahibi Galatasaray 75 bin lira lisans bedeli talep edince, Yüksektepe`nin mukavelesi askıya alındı.

İstanbul`a dönen genç oyuncu Bandırmaspor`dan aldığı bedeli iade etti.

Araya giren bazı isimlerden sonra Emre Yüksektepe`nin lisans sahibi Galatasaray`ın altyapı için belirlediği standart lisans bedelinin Bandırmaspor için daha aşağı rakamlara çektiği, ancak meblağın hangi miktara kadar düştüğü konusunda bilgi edinilemedi.

Emre Yüksektepe transferini geçici olarak dondurucuya kaldıran Bandırmaspor bu anlamdaki temaslardan sonuç alması halinde ön libero Yüksektepe`nin Kartepe kampına katılma olasılığı yüksek.

EMRE YÜKSEKTEPE KİMDİR?

Emre Yüksektepe, 2001 yılında Altınovaspor`dan Galatasaray altyapısına transfer oldu. 2011 yılında bu kulüpte profesyonel oldu. Ligi takımında forma giydi. 2010-11 sezonunun ara transfer döneminde sezon sonuna kadar Konyaspor`a kiralandı.

Daha sonra Şanlıurfa`ya kiralanan Emre, bu takımda 15 maçta forma giydi ve Şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. 2012`de ise İstanbulspor`a kiralandı.

 



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı