Yunus Emre Haftası kutlanıyor

Yunus Emre Haftası kutlanıyor

Bandırma Anadolu Lisesi ilçe genelinde "Yunus Emre Haftası" dolayısıyla ilk kez anma programı gerçekleştirildi.



Bandırma Anadolu Lisesi ilçe genelinde "Yunus Emre Haftası" dolayısıyla
ilk kez anma programı gerçekleştirildi.


"Yunus`un Aşk Yolculuğu" olarak adlandırılan gecede gönül dostu olan Yunus Emre´nin felsefesi, Yunus Emre´nin hayatından ve şiirlerinden kesitler,öğrenciler tarafından son derece başarılı bir şekilde sunuldu.

Öğrencilerin eşsiz sesleriyle Yunus Emre`nin ilahilerini seslendirdiler ve o dönemi anlatan kostümleriyle Yunus Emre`yi canlandırdılar.

Programı izleyen konuklar gösteriyi baştan sona hayranlıkla izleyerek günlük kaygılarından uzaklaşıp, kısa bir aşk yolculuğuna çıktıklarını söylediler.

Yunus Emre`nin anlatılmasına ne satırların ne de saatlerin yeterli olamayacağının farkında olarak yine de sevgi ,hoşgörü ve kardeşlik iklimlerine muhtaç olduğumuz bu günlerde Yunus gibi gören Yunus gibi düşünen ve Yunus gibi seven bireyleri göstermek adına gece tertip eden Bandırma Anadolu lisesi takdir topladı.

Geceye Garnizon komutanımız Uğur BALKIŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir DEMİRHAN, İlçe Müftüsü Cahit ÇETİN, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer CEYLAN Erdek MYO müdürü Sedat YUMUŞAK ve misafirlerin katılımlarıyla daha da renklendi.

Gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı