Yunuslar, sokak hayvanlarını unutmadı

Yunuslar, sokak hayvanlarını unutmadı

İki günlük sokağa çıkma yasaklamasında, Eski çöplük meleklerini yemlemek Yunus "Polis" ekibine kaldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında bir birisi izleyen kararların sosyal yaşamı olumsuz etkilememesi adına alınan önlemler, özellikle 65 yaş üzeri, 20 yaş altı vatandaşlar için VEFA grupları tarafından çözüme kavuştururlurken, son 48 saat yemlenme olanağı olmayan Eski Çöplük Melekleri Motorlu Yunus ekibinin himayesine kaldı.

Bandırma ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motorlu Yunus ekipleri uygulamadaki sokağa çıkma yasağı kapsamında cadde, sokak ve mahallelerde sürekli devriye halinde kalarak asayis ve güvenlik anlamında efor sarf ettiler.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motorlu Yunus ekipleri akşam öğün vakti geldiğinde ise Eski Çöplük çevresinde yaşayan sokak köpeklerini yemlemeyide unutmadılar.

"Eski Çöplül melekleri" Gülen Kayacık ve arkadaşları tarafından oluşan gönüllüler tarafından su ve yem ihtiyaçları karşılanan Eski Çöplük melekleri, sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında kendilerini yemlemek için gelen Yunus Polisleri karşılarında görünce önce tedirgin oldular.

Astronot kıyafetli Yunuslar'dan önce korkan sokak köpekleri, aç olmalarından kaynaklanan çaresizlikleri bir süre sonra Yunusların ellerinde gördükleri mamaları afiyetle yiyip kuyruk sallamayı ihmal etmediler.



Anahtar Kelimeler: Yunuslar sokak hayvanlarını unutmadı
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı