Yürüyen TIR, Forktift'i düşürdü

Yürüyen TIR, Forktift

TIR vadisine dönüşen Ayyıldız Mahallesinde kazalar bitmiyor

Liman kenti olmanın verdiği avantajlar zaman zaman dezavantaşa dönüştüğü meydana gelen kaza ile bir kez daha anlaşıldı. Ayyıldız Mahallesinde bugün meydana gelen  ilginç kaza birkez daha Mahallenin TIR terörü esareti altında olduğuu gözterdi.

Geçtiğimiz yıl marketten çıkan bir çocuğun TIR altında kaldığı yine geçtiğimiz 2020 yılının son günlerinde iki TIR arasında kalan şoförün ezilerek feci şekilde ölümü ile sonuçlanan kazalar zincirine bir yenisi eklendi. 

Bugün akşam saatlerinde aynı adreste meydana gelen ilginç kazada TIR'da yüklü, Forktift sürücü hatasından kayarak Dorse'den düştü.

Ana cadde üzerinde meydana gelen kazada şans eseri yaralanma olmadı. İlginç Forktift düşmesi olayı ile ilgili görüş açıklayan TIR cılar, olayın tamamen yükleme hatasından kaynaklandığı, Dorse'nin kapalı olması, Forktift'i emniyetli yükleme kurallarına göre, sarılmamasından kaynaklandığı belirtildi.

Forktift kazasının trafikte meydana gelmemesi için hiçbir gerekçe olmadığı belirtilen şöförler, "Şayet yolda olsaydı felaket büyük olurdu." diyerek olayın aslında önemli olduğu noktasında görüş birliğine vardılar.



Ahmet ay
30.01.2021 17:53:54
Kazayı yapan benim yükleme hatasından kaynaklandığının farkındayız fakat haberinizde tır terörü kelimesini ekmek teknelerimize yakıştırmaniz ülkemizde tir ve ağır vasıtaların sizlerin yükünü taşımasına rağmen sizin gözünüzde terörist gibi olması da bizleri üzüyor siz tarafsız olması gereken bir haber sitesi böyle bir yakıştırması nasıl yapar anlamak mümkün değil yazıklar olsun..

Anahtar Kelimeler: Yürüyen Forktift' düşürdü
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı