Yuvaya dönüş

Yuvaya dönüş

Erdek`te, İş adamı Recep Eren CHP`ye katıldı.

Erdek sosyal ve ticari yaşamının önde gelen isimlerinde, Eski Marmarabirlik Başkanı Recep Eren, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanlığına gelerek partiye katıldı.

Erdek`te, Turizm, Tarım ve Yağ Sanaii işletmesi sahibi olan Recep Eren bugün verdiği bir kararla CHP ilçe Başkanlığına gelip, 30 Mart mücadelesine destek vermek amacıyla partiye üye oldu.

CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Sarı`nın hazır bulunduğu mütevazı katılım töreninde, üyelik tezkiyesini imzalayan Recep Eren, ``Gün birlik ve beraberlik günü, bizim kavgamızda, dortluklarımızda, ya bir düğüne kadar, yada bir cenazemize kadar sürer, bizim kavşamız sevgidendir, İnsan sevdiğine küser, sevmediğine değil`` diyerek CHP`ye katılımı ile bazı kesimlerin şaşkınlığına yanıt vermiş oldu.

CHP Erdek ilçe Başkanı Metin Uysal`da İş adamı Recep Eren`i kutlayarak ``Bu kentin tarımından, turizmine, sanayisinden demokratik kitle çalışmasına tarlada ayak izi bulunan sayın Eren`i aramızda görmek bizim için büyük mutluluktur.`` dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Sarı`da, ``Erdek büyüyecek se, gelişecek se, bunu geçmişten günümüze kentin her meselesinde söz olup, içinde emeği bulunan kişilerle başaracak, Erdek`i, Erdeklisiz düşünürsek gerise boş bir hayal kalır.`` dedi.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli