Zafer bayramınız kutlu olsun

Zafer bayramınız kutlu olsun

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA'NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI:

Ülkenin içinde bulunduğu tüm güç koşullara karşın, ulusumuzun, Büyük Atatürk yönetimindeki kahraman ordumuzla kenetlenerek kazandığı Kurtuluş Savaşı`nın sonucunu tüm dünyaya duyuran 30 Ağustos Zaferi, her zaman gururla andığımız kıvanç verici bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin akışını değiştiren, ulusumuzun geleceğini etkileyen çok önemli bir dönüm noktasıdır.

Kurtuluş Savaşı`nın başarıyla sonuçlanmasıyla birlikte, bağımsız, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti`nin kurulması ve gerçekleştirilen büyük devrimler, ulusumuzun çağdaşlık seçimini ortaya koyan ilkeli, ileri görüşlü ve kararlı adımları oluşturmaktadır.

Gücünü Büyük Atatürk`ün ilke ve devrimlerinden alan Türkiye Cumhuriyeti, evrensel değerler ışığında gelişerek laikliğe, demokrasiye ve çağdaşlığa olan bağlılığından asla ödün vermemelidir.

Büyük Önder`in öngördüğü çağdaş uygarlık düzeyine erişebilmek için, Cumhuriyet`in bizlere sunduğu demokrasi kültürünü yaşam biçimi olarak benimsemeli, hukuk devleti, insan hakları ve demokratikleşme alanındaki eksikliklerimizi hızla gidermeliyiz.

Bu konudaki başarımız, aydınlık yarınların kurulabilmesi, yurttaşlarımıza daha iyi olanakların sunulabilmesinin de yolunu açacaktır.

Bu düşüncelerimle başta Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve O`nun silâh arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı`nın tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, tüm ulusumuzun Zafer Bayramı`nı en içten duygularımla kutluyorum. 

                                                      Dursun MİRZA                                                                          Belediye Başkanı

 

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli