Zeytin üreticisinden "Zeytin Dalı"na destek

Zeytin üreticisinden

?Zeytin Dalı Harekatı?na Marmarabirlik´ten zeytinli destek

Marmarabirlik, Zeytin Dalı Harekâtı´na destek vermek amacıyla Afrin´deki Türk askerine bir tır zeytin gönderdi. Başkan Asa, "32 bin ortağımız ve 8 kooperatifimizle birlikte dualarımız ve bütün kalbimizle şanlı ordumuzun yanındayız" dedi.

Marmarabirlik, Afrin´de devam eden Zeytin Dalı Harekâtı´na destek vermek amacıyla bölgeye 200 gramlık ambalajlardan oluşan yaklaşık 71 bin adet zeytin gönderdi. Toplam da yaklaşık 3 bin zeytin kolisi taşıyan tır, üzerinde ?Zeytin toplayan eller Mehmetçik için semada. Dualarımızla gönlümüzle Mehmetçik´in yanındayız? yazılı afişle Marmarabirlik Yönetim Kurulu ve çalışanları tarafından bugün Afrin´e uğurlandı.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, barışın ve huzurun kalıcı olarak tesisi için Suriye´nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı´na 32 bin zeytin üreticisi ortağın aileleriyle birlikte dualarıyla destek verdiğini söyledi. ?Vatan toprağını koruyan Mehmetçik´e bu toprağın mahsulü helal olsun? diyen Asa, kahraman Mehmetçiğin kumanyasına zeytin göndermekten gurur duyduklarını söyledi.

/resimler/2018-2/16/2251401961049.jpg

                  ELLER SEMADA, YÜREKLER TEYAKKUZDA

Başkan Asa, tarih boyunca en büyük zaferlerin birlik beraberlik duygusuyla kazanıldığını belirterek, "Bugün de geçmişte olduğu gibi birbirimize sarılarak, birlik olarak terörü ve teröre destek veren emperyalist güçleri bozguna uğratacağız. Bölgede huzur ve istikrar sağlandıkça terör örgütleri hain emellerini gerçekleştiremeyecek, emperyalist güçlerin kirli tezgâhları hezimete uğrayacaktır. Gücünü bu topraklardan, rızkını birlik beraberlikten alan bir üretici kuruluşu olarak dileğimiz, kahraman askerlerimizin zafer kazanarak vatana sağ salim dönmeleridir. Askerimizin ayağına taş değmesin diye şanlı Türk ordusu için zeytin toplayan eller semada, yürekler teyakkuzdadır. Allah Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli