Zeytinli Başkanı Arslan`dan eğitime destek

Zeytinli Başkanı Arslan`dan eğitime destek

Yeni Mevlana okul çevresi Başkan Hasan Arslan`ı makamında ziyaret etti.




Milli eğitim Bakanlığı ve Zeytinli Belediyesi'nin işbirliğiyle 2013 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yetiştirilerek hizmete giren 12 derslik Mevlana ortaokulu müdürü Bünyamin Sarı ve Okul aile birliği Başkan Müberra Uyar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ettiler.

Okul yapımında desteği esirgemeyen Belediye Başkanı Hasan Arslan`a teşekkür eden Mevlana okul müdürü ve okul aile birliği üyeleri, bundan sonrada yapacakları çalışmalardada her zaman Belediyenin desteğini arkalarında görmek istediklerini kaydettiler.

Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken ``Söz konusu eğitim ise sağlıklı ve bilinçli topluma faydalı birer birey yetiştirmek bizim görevimizdir. Gerisi teferruattır. Bu anlamda koşullarımız ve imkanlarımız dahilinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada eğitim adına atılabilecek tüm adımlarda belediye olarak her zaman yanınızda yer almaya devam edeceğiz.``dedi

Zeytinli`de Ülkü-Muharrem Ertaş anadolu lisesinin açılışından sonra
Mevlana ortaokulunu da eğitim ve öğretim yılına yetiştirmiş olmanın sevinci yaşadığını belirten Başkan Arslan:``Hiçbir görevimizi aksatmadan sürdürdüğümüz Belediye hizmetlerimizin yanı sıra sosyal Belediyeciliğin gereği olan kültürel ve eğitim hizmetlerine de kesintisiz devam edeceğiz. Mevlana ortaokulumuzun müdürü Sayın Bünyamin Sarı'ya yeni görevinde başarılar diliyor ve her zaman yanında yer alacağımıza bu noktada da belediyemiz ve okulumuz arasında köprü bağı olan okul aile birliği üyelerine göreve başladıkları tarih itibariyle kendilerine başarılar diliyoruz.`` dedi.

Başkan ayrıca okulun teknolojik ihtiyaçlarından biri olan fotokopi makinesini bağışlayan hayırsever vatandaşa katkılarından dolayı teşekkür etti.







FATMA KURNAZ
30.04.2013 08:33:11
okulun desteğe ihtiyacı var.eksikleri giderilmesi lazım.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli