Zeytinli belediyesi Ramazan`da fakir fukarayı unutmadı

Zeytinli belediyesi Ramazan`da fakir fukarayı unutmadı

Her başarılı erkeğin ardında olduğu gibi, Zeytinli`de de başkan Arslan`ın eşi Oya Arslan yardım paketlerini kendi elleri ile düzenledi ve dağıttı.






Zeytinli Belediye Başkanı Sayın S. Hasan Arslan örnek çalışmalarıyla takdir topluyor.
Ramazan ayı nedeniyle hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çalışmalar devam ederken yardım sever vatandaşların yaptıkları yardımlarının da  sağlıklı bir şekilde yerine  getirilmesi için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor,  gönüllü dostların bir araya gelerek yardım paketlerini hazırlamaları ayrıca gurur verici.

Büyük bir titizlikle  çalışmalarını sürdüren ekip, yorulmadan yapılan hazırlıklarının sonunda, istenilen hedefe ulaşmalarının verdiği mutluluk  gözlerinden okunuyor. Belediye başkanı Hasan Arslan'ın eşi Oya Arslan çalışmalarda bizzat yer alarak ``Tüm gönüllü dostlarla bir arada olup bu organizeye gerçekleştirmek çok güzel,sanıyorum yapılan gıda yardımlarımız istenilen yerlere hedeflerine ulaşacaktır.`` dedi.

Hasan Arslan ``Yardımlaşmanın, sevginin ve hoşgörünün simgesi olan Ramazan ayımızda tüm yardımsever dostlarımızla bir araya gelerek onların desteğiyle de hedeflediğimiz 1000 kolilik yardım paketleriyle, titizlikle hazırlanan çalışmalar sonucunda yaptığımız tespitler dahilinde Ramazan ayının gereği olan hoşgörü ve yardımlaşmanın, sevginin ifadesi olarak hazırlanan yardım paketlerimizi yerlerine ulaştıracağız`` dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu