Zeytinli Belediyesinden kültür hizmeti

Zeytinli Belediyesinden kültür hizmeti

`KÜÇÜK İŞLER` karma resim sergisi, OLIVECIYT`de sanatseverlerle buluştu.

Zeytinli Belediyesi`ne bağlı Akademi Zeytinli tarafından düzenlenen `Küçük İşler` isimli geleneksel yıl sonu karma resim sergisi, 25 Aralık 2013 Çarşamba günü yöremizin seçkin AVM`in den Olivecity`de açıldı. 

Meral Kırımtay, Gönül Tufan, Güllü Ergin, Serap Dostal, Samiye Birkal, Gülçin Ayla, Ender Birkal, Basri Günhan, Cumali Akçadağ, Nilgün Demirel, Serap Mülazımoğlu, Nudiye Erdem, Gürgün Aktan, Özlem Ergür, Hilal Akar, Hatem Bal, Ayla Şen, Hayriye Bölükbaşı, Tuğçe Eygül, Kübra Kırım, Yüksel Ersoy ve Bilge Göral``dan oluşan Akademi Zeytinli katılımcılarının yapıtlarının yer aldığı sergide, farklı teknik ve temalarda üretilen 60 eser bulunuyor.

Sergi sebebiyle söyleştiğimiz; Akademi Zeytinli`nin kurucusu ve Zeytinli Belediyesi Sanat Danışmanı Halil İhan Dostal `Küçük İşler` başlıklı ve geleneksel kimlik kazanan yıl sonu sergisinin bu yıl dördüncüsü açmış bulunuyoruz. Amacımız, rakamsal olarak satın alınabilir, boyutsal(30x30 cm) olarak da asılabilir yapıtların, yıl sonu münasebetiyle sanatseverler tarafından dostlarıyla armağan şeklinde paylaşılmasıdır. Böylelikle, resim sanatının özellikle yöremizde benimsenmesi, sevilmesi ve yaygınlaşması adına bir katkıda bulunabilirsek, hem mutlu oluruz.  Bu vesile ile, başta değerli dostum Ayla Yazlık olmak üzere sergimize ev sahipliği yapan Olivecity yönetimine, kültür-sanatın gelişimi adına coğrafyamıza katkıları nedeniyle teşekkür ve şükranlarımı sunmak isterim.` dedi.

05 Ocak 2014 Pazar gününe kadar açık olacak sergi, saat 11.00-18.00 arasında ziyaret edilebilir.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli