Zeytinli Gençlere mekan oldu

Zeytinli Gençlere mekan oldu

Zeytinli Türkiye Gençlik Birliğini ağırladı.






Zeytinli Türkiye Gençlik Birliğini ağırladı.

Öğren, üret, paylaş, eğlen etkinliği kapsamında 4 ayrı bölgede düzenlenen kampların Marmara ayağı Zeytinli'de yapıldı.
Kamp süresi içerisinde Zeytinli Belediyesinin kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Türkiye Gençlik Birliği yaklaşık 120 genç arkadaşı ile bir araya gelerek hem yaz tatillerini geçirmek hemde kamp sürecinde eğitim çalışmalarını beraber yürüttü.

Türkiye Gençlik Birliği yaşam içerisinde kolektif çalışmanın bilincinde olabilmek adına öğren, üret, paylaş, eğlen sloganını hayata geçirmek için Zeytinli`de bir arada olurken, Kamp sürecinde Zeytinli Belediyesi meclis üyeleri Hüseyin Simliova, Savaş Sözeri, Ahmet Çelik başta olmak üzere Zeytinli Belediyesindeki sosyal çalışmaların emekçi insanı Ramazan Arslan`da kendilerine katkıda bulundu.

Gençlere ihtiyaçları noktasında yardımlarını esirgemeyen Zeytinli Belediyesi ve meclis üyeleri ``Geleceğin aydınlık gençlerini ülkenin yönetimine ve geleceğine yön verecek gençleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz`` dediler.  
5 günlük kamp sürecinin veda gecesinde birde mini konser verildi.
Sanatçı Tayfun Hakan Kağan'ın yanı sıra Gazeteci-Yazar Mecit Ünal'da sanatçıya şarkılarda eşlik etti.
Konserden sonra bir konuşmayla kendini ve Türkiye Gençlik Birliğinin çalışmasını özetleyen Başkan İlker Yücel ; Geçtiğimiz seneyi değerlendirmek ve seneye hazırlanmak adına toplanma kararı aldık. Öğrencilerimiz Eylül ayından itibaren Türkiye Gençlik Birliği yöneticileri olarak çeşitli kademelerde görev yapmaya başlıyorlar, toplam 700 e yakın arkadaşımızı eğitimden geçirmiş olacağız. 4 bölgede sürdürdüğümüz bu proje geçtiğimiz senelerde bu çok daha azdı, Türkiye Gençlik Birliği belirttiğim gibi kulvarda daha geniş bir yer kapladı ve ön plana çıkmaya başladı. Dolayısıyla bize artık 200 300 yönetici yetmez, 1000-1200 yönetici lazım dedik ve bu sene kampları olabildiğince yaydık. Sabah 7'de sporla başlıyoruz kamplarımıza, spordan sonra burada hem çaya giriyoruz diğer kamplarda denize giriyorduk, ve derslerimizde yakın dönem Türkiye tarihini inceliyoruz`` dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli