Zeytinlide çözüm ortaklığı

Zeytinlide çözüm ortaklığı

Zeytinli Belediye başkanı Hasan Arslan kendisini ziyaret eden muhtarların dertlerini dinledi.




Zeytinli Belediye başkanı Hasan Arslan kendisini ziyaret eden muhtarların dertlerini dinledi.

Mahalle çalışmalarıyla ilgili bilgi verip, görev süresince mahalle sorunları ile tek tek ilgilendiğini ifade eden Başkan Hasan Arslan hizmetteki en önemli aracısının da muhtarlar olduğunu söyledi.

 

Sorunların çözümü için koordineli olarak muhtarlarla beraber hareket ettiklerini ve yerinde çözüm ürettiklerini ifade eden Başkan Hasan Arslan ‘'Sosyal Belediyeciliğin gereği hizmet için varız eksik olan hizmetlerimizi muhtarlarımızla yapılan görüşmeler sonucunda yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Şu ana kadar tüm mahallelerimizde yapılması gereken ne varsa gün geçtikçe yapmaya yerine getirmeye gayret ediyoruz. Temel sorunlarımızın bir çoğunu çözmüş durumdayız'' dedi.

 

Toplantıya katılan muhtarlar İkizçay Selim Diril, Sarıkız Nuray Günaçar, Dalyan Şeniz Alten, Altınkum Emine Çaltıoğlu Başkanın kendilerine gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduklarını ve mahalle sorunlarının çözümünde birlikte hareket ettikleri için ayrıca kendisine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

Göreve geldiği günden itibaren çalışmalarını taktir ettiklerini belirten muhtarlar ‘'Bundan sonrada aynı duyarlılık ve hassasiyetle görevini sürdüreceğine inanıyoruz çünkü kazanan körfez halkı olacak.'' dediler.



 



fikri
5.03.2013 11:30:07
17900 nufüslu beldeyi kapadılar arık muhtarlar edremite gider dert anlatmaya kendini anlatabilirse tabi yazık

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı