Zeytinli`de Eğitime destek

Zeytinli`de Eğitime destek

Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu Okul çevresi eğitime olan katkıları nedeniyle Başkan Hasan Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu Okul Müdürü ve yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulundan Zeytinli Belediye Başkanına nezaket ve okula olan desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete katılan Okul Müdürü Yıldız KOÇYILMAZ ARTAN, Okul Aile Birliği Başkanı İrfan İRGÖRÜCÜ, Başkan Yardımcısı Başak SELÇUK ve Üyeler Doktor Namık Kemal OLURDAĞ ve Bilgen GÜNEŞDEĞER belediye başkanı S. Hasan ARSLAN`a okula verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek, desteklerin bu yılda devam etmesi isteğinde bulundular

Zeytinli Belediye Başkanı Sayın Hasan Arslan konuklarını makamında ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti,her zaman olduğu gibi bundan sonrada eğitime verilen desteğin devam edeceğinin altını çizen başkan Arslan,bölgemizde eğitimimize verdiğimiz önem sanıyoruz taktirle karşılanmaktadır,yönetim ilkemiz daima yetişen yeni neslin modern,çağdaş,yüksek eğitim seviyesinin verilebileceği eğitim kurumlarımızın bölgemize kazandırmaktır.

Bu düşünceyle kısa zamanda bir orta öğretim birde Anadolu lisesi yapılarak beldemize kazandırmış olduk,tabikii ilk göz ağrımız olan Naim Süleymanoğlu ilk öğretim okulumuza her zaman olduğu gibi bundan sonrada diğer eğitim kurumlarımıza verdiğimiz önemi kendileri nede vermeye devam edeceğiz yeni görev alan okul aile birliği arkadaşlarımıza da görevinde başarılar diliyorum dedi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı