Zeytinli`de toplu sözleşme sevinci

Zeytinli`de toplu sözleşme sevinci

Zeytinli Belediyesi çalışanları imzalanan toplu sözleşmesi ardından Başkan Arslan`a övgü yağdırdılar.


Zeytinli Belediyesinde çalışanları haklarının iyileştirilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Belediye Başkanı Hasan Arslan ile başlatılan toplu sözleşme görüşmelrinden olumlu sonuç aldı.

Zeytinli Belediyesi işçi ve ailelerini  2010 yılında toplu iş sözleşmesi ile sosyal haklarlarda yaşanan sorunlar düzeltmeye başlandı. 

Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın sosyal demokrat kimliğinin sözde değil özde anlayışıyla işçisine ve çalışanlarına verdiği değerin bir kez daha gösterdi.



Sendikal ve sosyal haklar yaşam standartları çerçevesinde işçiye yeniden verilerek çalışanların ailelerin yüzü güldürüldü. 

Belediye Başkanı Hasan Arslan emekten yana sergilediği tavır ile Belediye işçilerini hak ettiği ekonomik değere ulaştırdı. 

Zeytinli`de 2011 yılında yapılan toplu iş sözleşme protokolüne ek olarak ikinci kez işçisinin yüzünü güldürüldü.

Belediye işçileri Belediye başkanı
Hasan Arslan döneminde tüm sosyal haklarını aldıklarını işçi dostu olan Başkan Arslan`a her türlü desteği vereceklerini söylediler


Bu dönem Zeytinli`de  çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlandığı düzenin oturtulduğu ve yeni bir sayfanın açıldığını söyleyen çalışanlar Arslan'ın uyguladığı bu yönetim anlayışının onun kişiliğinin aynası olduğuna işaret ettiler.

Zeytinli Belediyesi çalışanları,`` Belediye Başkanı Hasan Arslan a'dan z'ye tüm çalışanları tarafından sevindirmiştir.  Çalışanı tarafından sevilen bir başkan sevgi ve saygı kazanmış bir yönetici liderlik yolunda yürüyüşünü engellenemez.  Belediye Başkanı olmaktan ziyade belde halkının hizmetkarı olarak çalıştığını ispatlayan Hasan Arslan işçi toplu iş sözleşmesi ile 55 işçisini ve ailelerini sevindirmiş 3. kez işçisinin kalbinde taht kurmuş bir belediye başkanımızdır.`` dendi.


İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Arslan ``Başkanının başarısı asla kendisine mal edilemez bu bir kolektif çalıma biçimidir tüm belediye personeli çalışanlarıyla birlikte omuz omuza vererek sağlanmış bir başarıdır. Bunun için her zaman emeğin yanında yer aldık almaya devam edeceğiz, kalıplaşmış sözlerle yanında olduğumuzu değil, pratikte de birlikte olduğumuzu gösteriyoruz, tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.`` dedi.




Fikri
6.03.2013 06:58:34
Darısı Edincik belediyesinin başına inşallah mağduriyetimiz giderilecek. Mehmet başkan söz vermişti zaten ...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu