Zeytinli`ye yeni Kent meydanı

Zeytinli`ye yeni Kent meydanı

Zeytinli kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor





Zeytinli belediyesi vatandaşların ve tatilcilerin güzel bir yaz sezonu geçirmeleri için çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Kentsel dönüşüm kapsamında meydan ve köprü yapımlarının ardından Atatürk bulvarını da yenileniyor.

Altınkum 2. köprü kısmından turban tatil köyüne kadar yolların yenileneceğini belirten ve tüm eksikleri yerinde inceleyip çözüm üretmek için projeler ürettiklerini ifade eden başkan, S.Hasan Arslan``Bizim çabalarımız halkımız ve onların mutluluğu için, onlar her şeyin en iyisine layıktır ve bizde onlara en iyisini vermek için mücadele ediyoruz, yapımına başladığımız yolu söz verdiğimiz tarihte bitirip ,başta zeytinli halkımız olmak üzere ,tatilcilerimiz  ve tüm körfez halkının  güzel ve rahat bir sezon geçirmesidir.`` dedi.


Yapımına Nisan ayında başlanan yolun yakın tarihte bitmesi planlanıyor. Kilit parke taş ile baştan yaratılacak yolda artık asfaltın getirdiği sorunların önüne geçilmesi ve estetik bir görünüm sağlanması bekleniyor.
Vatandaşta gelişmelerden ve yapılan bu çalışmalardan dolayı oldukça memnun olduğu gözlendi.
19 Mayıs'ta bitecek ve açılışı yapılacak olan Zeytinli Belediyesi kent meydanı, yeni yapılan köprü ve şuan yapımı sürmekte olan yolların sezona yetişmesiyle beraber, Körfezde turistik ve kültürel çekiciliğiyle bir marka haline gelmiş Zeytinli artık daha geniş bir misyon edinmek istiyor.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli