Ziraat Odası yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

Ziraat Odası yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

Manyas ilçesinde geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren Ziraat Odası yönetim kurulu kendi arasında görev bölümü yaptı.

Manyas ilçesinde geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren Ziraat Odası yönetim kurulu kendi arasında görev bölümü yaptı. 

Yapılan görev bölümünde Manyas Ziraat Odası Başkanlığına Kudret Özden seçildi. Başkan Yardımcılığına Salih Sevinç, muhasip üyeliğe Ergün Kara, üyeliklere ise İhsan Pilaz, Ceyhun Çakır, Fatih Yüksel ve İlgin Çetinkaya seçildiler.

Manyas Ziraat Odası Meclisinde yapılan görev bölümünde ise Meclis Başkanlığına Cemalettin Süzen, Meclis başkan vekilliğine ise Faruk Kilercioğlu getirildi.

 Ziraat Odası başkanı seçilen Kudret Özden 1962 yılında ilçenin kırsal Eşen Mahallesinde doğdu, 16 yıldan beri Ziraat Odası yönetim kurulunda görev yaptı, 20 yıl Eşen Mahallesinde muhtarlık, Damızlık hayvan birliği ve Sulama Birlikleri yönetim kurullarında görev yaptı. Dört çocuk babası Özden, “Hüseyin Danç başkanımla birlikte çalıştığımız için konulara vakıfım, ilçemize hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. 

"Geçmişte olduğu gibi yine çiftçimizin her konuda yardımcısı olacağız, tarımın gelişmesi noktasında çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.“ Kudret Özden görev devir tesliminde 40 yıllık başkan olarak görev yapan Hüseyin Danç’a hizmetleri için çiçek ve plaket verdi. Kudret Özden başkanlığında ki yeni yönetim kurulu Manyas Kaymakamı Koray Çelik’i ziyaret ederek odanın çalışmaları konusunda istişarede bulundular. 

Kaymakam Çelik ise ziyaretlerinden dolayı yeni yönetime teşekkür ederek, başarılar diledi. Kaymakam Çelik “Manyas mümbit bir araziye sahip, ilçemizde ki arazilerimiz de farklı ürün desenlerinin yanı sıra, aromatik bitkiler ve teşvik destekli ürünler yetiştirmek için girişimler de bulunabiliriz.”  Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı