Ziraat Odası’nda yeniden Süleyman Dönmez dönemi

Ziraat Odası’nda yeniden Süleyman Dönmez dönemi

Bandırma Ticaret Odası salonunda, Hüseyin Kocabıyık’ın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurulda Süleyman Dönmez’in başkanlığındaki tek aday liste seçime katıldı.

Bandırma Ziraat Odası olağan genel kurulu yapıldı.

Bandırma Ticaret Odası salonunda, Hüseyin Kocabıyık’ın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurulda Süleyman Dönmez’in başkanlığındaki tek aday liste seçime katıldı.

4 bini aktif olmak üzere 11.400 üyesi bulunan Odanın genel kuruluna 56 delegenin katılma hakkı vardı. 

Buna göre meclis üyeliklerine Süleyman Dönmez, Nazmi Demir, İbrahim Okyay, Necmi Dönmez, İsmail Süngü, Recep Akay, Murat Özhan, Mehmet Akcan, Hüseyin Kaplan, İbrahim Özince, İhsan Sarıaltın, Abdullah Şen, Cengiz Şahal, Orhan Kütüklü, Mehmet Öztozlu, İdris Balamir, Emre Balcı, Burak Okbay, İsmail Kövmen, Recep Kaymak, Enver Ata

4 YILLIK TAHMİNİ BÜTÇE 16 MİLYON

Çalışma ve hesap raporlarının oybirliğiyle kabul edildiği genel kurulda Oda’nın, 2023-2026 yılları arasındaki dört yıllık tahmini bütçesi 16 milyon lira olarak belirlendi.

BAŞKAN TOSUN KONUŞUYOR

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz ve Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat’ın da izlediği genel kurulda Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a da söz verildi. 

Konuşmasına Kahramanmaraş merkezli olup, 10 ilde çok sayıda vatandaşımızın ölmesinin ve binlerce yaralının bulunmasını üzüntüsünü duyduğunu belirterek başlayan Tosun, “Bu zor günleri de atlatacağız. Bandırma olarak, deprem bölgelerine yardım için herkes çaba harcıyor. Deprem bölgelerine şimdiye kadar 18 büyük tır malzeme gönderdik. Daha da göndereceğiz” dedi.

BANDIRMA ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU

Bandırma Ticaret Borsası’nın önceki başkanı Halit Sezgin’in vefatından duyduğu üzüntüyü de bir kez daha vurgulayan Tosun, “Bandırma’yı, Odalarımızla birlikte ortak akılla yönetiyoruz. Ziraat Odası da bizim için çok önemli. Ziraat Odası demek, tarım demek. Temel gıda maddesi demek. İşte şu anda deprem bölgelerimizin üç önemli ihtiyacı barınma, ısınma ve yemek. Tarımın tüm sorunlarına rağmen Türkiye, bir tarım ülkesidir” diye konuştu.  

Bandırma Ziraat Odası genel kurulunda saat 17.00 itibariyle açılan meclis seçimi sandığı lite olarak 49 delegenin 48'inin oy kullandığı 1 oy geçersiz sayılırken 41 oy blok çıktı.

21. kişilik meclis kendi içinde gizli oylama açık tasnif sonucu  belirlenen 7 kişilik Oda yönetim kurulunda ise Süleyman Dönmez, Nazmi Demir, İbrahim Okyay, Necmi Dönmez, İsmail Süngü, Recep Akay ve Recep Kaymak görev aldı.  ÖNDER BALIKÇI

BANDIRMA ZİRAAT ODASI MECLİSİ



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı