ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

ZİRVE EL DEĞİŞTİRDİ

Bayan Voleybol 2.Liginde 10.hafta karşılaşmaları geride kalırken alınan sonuçların ardından ligin zirvesi el değiştirdi.



Bayan Voleybol
2.Liginde 10.hafta karşılaşmaları geride kalırken alınan sonuçların ardından ligin zirvesi el değiştirdi.

Haftalardır liderliği kimseye kaptırmayan Salihli Belediyespor üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından 2.sıraya gerileyerek liderliği Karşıyaka'ya bıraktı. Altınoluk Belediye ve Rota Koleji'de bu 2 takımı takip eden ekipler olarak zirve yarışında ki iddialarını sürdürdüler. Ligin dibinde yer alan Koç İ.Ö.O 10.maçından da mağlubiyetle ayrılarak ligin dibine iyice demir attı. Temsilcimiz Balıkesir Belediyespor ise haftayı 7.sırada tamamlayarak sıralamada bir sıra geriledi.


Ligin zirvesinde yer alan Karşıyaka temsilcimiz Balıkesir Belediyespor'u set vermeden 3-0 mağlup ederek Salihli Belediyespor'dan zirveyi almayı başardı.  Haftaya lider giren Salihli Belediyespor sahasında konuk ettiği Rota Kolejine 3-1 mağlup olunca üst üste 2.mağlubiyetini aldı ve ligde 2.sıraya geriledi.  Çanakkale Belediyespor deplasmanda Maltepe Yalı ile karşılaşırken maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanarak ligde 4.sıraya yükseldi ve plaf-off potasına girdi. Diğer Balıkesir temsilcimiz Altınoluk Belediyespor lig sonuncusu Koç İ.Ö.O'yu 3-0 mağlup ederek haftayı 3.sırada tamamladı. İzmir derbisinde Arkas ile Işıkkent karşı karşıya gelirken ev sahibi Arkas maçı 3-0 kazanarak rakibini salondan puansız gönderdi.  Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Şişli Belediye ile Yaşam Pınarım Karşıyaka karşı karşıya geldi. Konuk ekip Yaşam Pınarım Karşıyaka maçı 3-2 kazanırken haftalar sonra galibiyetle tanıştı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli