Ziyaretler sürüyor

Ziyaretler sürüyor

Bandırma Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi Üyeleri Bandırma Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odasını Ziyaret etti.

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol RÜZGAR, 12. Meslek Komitesi Başkanı İlkay YÜCEBİLGİÇ, 12.Komitesi Başkan Yardımcısı Özel AYDIN ve Komiteden sorumlu oda personeli Turgay CEYLAN, Bandırma Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan GÜNDOĞAN’ı ziyaret etti.

Başkan Hasan GÜNDOĞAN, Bandırma Ticaret Odası’nın 12.Meslek Komitesi üyelerinin bu ziyareti yapmış olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 12.Komite Başkanı İlkay YÜCEBİLGİÇ,  Bu tür toplantılarda bir araya gelerek tüm üyelerin mesleki, ekonomik ve mevzuat konularında ortaya çıkan sorunların tespiti ve çözümlenmesi için çok verimli olunabileceği düşüncesini paylaştılar. Başkan Hasan GÜNDOĞAN Aynı fikirde olduklarını ve yapılacak toplantılara katılımcı olacaklarını ifade ettiler.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol RÜZGAR ziyaret kapsamında Oda’nın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bandırma-İstanbul arası sefer yapacak olan Deniz Uçağı hakkında bilgi verdi. Bu ziyaretin başlangıç olduğunu birlik beraberlik çerçevesinde çalışmalar yapıldığında daha etkin, daha verimli olunacağı konusunda ortak görüşe varıldı.

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı