"ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ."

Ebru Gökdeniz: "PKK ve HDP derhal elini tetikten çekmeli"

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Ebru Gökdeniz, Hakkari´nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca kesiminde PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Av. Ebru Gökdeniz, Hakkari´nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde PKK terör örgütünün hain saldırı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yaparak, değerlendirmelerde bulundu. PKK´nin Dağlıca´da gerçekleştirdiği hain pusuda şehit olan askerlerimize Allah´tan Rahmet ailelerine sabır dileyen Ebru Gökdeniz, yaralı askerlere de acil şifalar temennisinde bulundu. Ebru Gökdeniz yayınladığı yazılı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Türkiye çok zor günler geçiriyor. Kelimelerin tükendiği, sözlüklerin boğazımızda düğümlendiği noktadayız. Acının tarifini nasıl yapabiliriz ki! Memleketimizin her köşesi yangın yeri olmuş durumda. Türkiye´nin üzerine kanlı oyun oynayanlar ile mücadelemiz sonuna kadar devam etmeli. Ülke içinde ve dışında yapılanan paralel örgüt ile mücadele devam ederken, özellikle sınır bölgelerimiz de Güneydoğu´da PKK terör örgütü ve işbirlikçileriyle mücadelemizi sürüyor. PKK törer örgütünün hem bölge halkına hem de Türk askerine yönelik düzenlediği hain saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Böyle bir ortamda milletimiz her zaman sükunetini korudu ama artık bu milletin de dayanacak gücü kalmadı. PKK´nin hain saldırıları bölgede masum sivil vatandaşlarımızın da canlarını kaybetmesine yol açıyor. PKK ve terör örgütünün siyasi kolu olan HDP´nin derhal elini tetikten çekmesi gerekiyor. Dağlıca´da saldırı sonrasında Anaların yürekleri bir kez daha yandı. Dağlıca´da şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum"



Anahtar Kelimeler: GÜNLER GEÇİRİYORUZ
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli