ZUMBA´NIN EN İYİSİ BANDIRMA´YA GELİYOR

ZUMBA´NIN EN İYİSİ BANDIRMA´YA GELİYOR

Zumbayı Türkiye´ye tanıtan kadın ZES Didem Zeybek Bandırma´ya geliyor.

Zeytin Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen etkinlik 21 Nisan Pazar günü saat 15.00-17.00 arasında Paşakent Mahallesindeki  Bullseye Athletics´de gerçekleşecek.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Zeytin Sanat Atölyeleri Dans ve Müzik Öğretmeni Evren PIRAVADILI ?Hayatımızda bilinen salon içi sporların yanı sıra 1996´dan bu yana Güney Amerika´dan esen bir rüzgâr var. Zumba aslında hem spor dünyasına hem de dans dünyasına yeni bir soluk getirdi. Başta Latin kökenli müziklerin kullanılarak ve beraberinde birçok müzik türünü kapsayan, hem salonlarda hem de birçok dış mekânda yapılabilen ZUMBA´nın en önemli özelliği de din, dil, ırk, renk, sınıf gözetmeksizin farklı kültürlerde insanları çatısı altına toplayarak coşkusunu ve enerjisini paylaşması ve bu enerjinin daha da yayılmasına imkân sunmasıdır? dedi.

Zumbayı merak eden veya hali hazırda Zumba ile ilgilenen herkesi etkinliklerine davet eden Evren Pıravadalı ?Türkiye´ye bu sporu tanıtan ve hala aktif olarak bu enerjinin yayılmasına katkıda bulunan ZES Didem Zeybek hocamız ve Bandırma ZIN Team olarak ekibimiz adına sizlerin de yaşamınızı aktif kılmak ve bu yaklaşıma destek vermek maksadıyla bu güzel etkinliğe bekliyoruz? dedi. (Ozan Ertuğrul)

/resimler/2019-4/16/1847227631724.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 



 
 


  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli