Zeyyat SAYGIN -ARADA BİR


Mehmet Bey, Levent Efendi Passo Lig´ini aldın mı?

Mehmet Bey, Levent Efendi Passo Lig´ini aldın mı?


        Mehmet Bey, Levent Efendi Passo Lig´ini aldın mı?

       Taraftarlarda ayrı bir heyecan? Ligin başlamasına şunun şurasında ne kaldı ki? Ben diyeyim 14,siz deyin 13 gün? Denizli maçına doğru adım adım saymaya başladık? Bir? İki? Üç?.

       Şipşak 17. 5 Tl?

       Geçenlerde emektar kulüp binasının önündeyim? Bir de baktım Passo Lig kuyruğu? Şipşak 17. 5 Tl? Ver parayı, yakala Passo Ligini.. Sonra ne kadar yükletirsen yüklet.. Cebine göre.. Parana kuvvet. Sezonluk 175Tl?

        ?Abi! Sen beni tanırsın! Ben de top oynadım??

       Passo lig kuyruğuna girmiş taraftarlarla sohbeti koyulaştırıyoruz? İsterseniz ayaküstü muhabbet incilerinden bir bölümünü sizlerle paylaşayım??Abi! Takım nasıl iş yapar değil mi??, ?Abi! Sen beni tanırsın ben de top oynadım??, ?Bolu kampında Mapuko çok iyiymiş.. Daniel Costa´nın formunu yakalaması için daha zamana ihtiyacı varmış? Aleks solda tam isabetmiş.. Doğan´ı da sakın yabana atmayın ha!..? sesleri kulağımın etrafında sohbet turu atıyor?. Tabi siz vefakar Bandırmasporlular gibi ben de çok seviniyorum Bolu´dan gelen haberlere.. Çıplak gözle ilk defa takımı Bursa açılış maçında izleyeceğim?

      Stat yetişir mi?

     Stattaki tribünler ve diğer düzenlemeler Gaziantep BŞB. maçına yetişir mi? Niçin yetişmesin?.. Önemli olan tüm Bandırmalı sporseverlerin Bandırmaspor etrafında bir araya gelmesi.. Bu konuda şaka yapmıyorsa Başkan Elmastaş ?Gaziantep BŞB. maçını başka bir sahada oynayabiliriz!? derken bizleri korkuttu.. Stadın maçlara yetişip yetişememesi konusunda sanırım İlçe Spor Müdürü de spor kamuoyuna rahatlatıcı bir açıklama yapacaktır?

     ?Ben 40 yıllık Bandırmasporluyum muhabbeti??

      Passo Lig kuyruğunda çok eski taraftar olduğunu anlatanı mı ararsın, 74-75´li yıllardaki Bandırmaspor 11´ini sayanı m?. Yoksa çocuğu ile birlikte Passo Lig kuyruğuna gireni mi? Ne çeşit taraftar ararsan var.. Hele hele deplasmanlarda arabalarının lastiği patlayan taraftarları dinlemenin zevki bambaşka? Anlayacağınız şahane bir futbol muhabbeti?

       Bursa hazırlık maçında oyun önemli..

      Pazar günü Bursaspor ile evimizde 5. hazırlık maçın oynayacağız? Bakalım İsmail Hoca, kimlere hangi dizilişte ne kadar süre şans tanıyacak? Bu maçta liğ için küçük kopyalar almak mümkün? Ben şahsen hazırlık maçlarında sonuçlara fazla bakmam? Takımın oyun performansı ve teknik adamların oyun içi hamleleridir benim için önemli olan? Bursa maçı bizlere kamp yorgunluğu başlığını kullanmazsak bize Bolu´dan doldurduğumuz kondisyon benzinini de gösterecektir?  

/resimler/2016-8/6/1854523278491.jpg 

       ?Osman Amca, Süleyman Usta Passo Lig için geç kalma!..?

      Mehmet Bey, Levent Efendi, Osman Amca, Hüseyin Birader Passo Lin´inizi aldınız değil mi? Bursa maçı kulübün jesti olarak ücretsiz ama sonraki maçlar için tribünlerde direkler arkasında kalmayın!.. PTT Liği için Passo Lig almaya geç kalırsanız maçlarda meşhur ?Beleştepe´de bile yer bulamazsınız!..? Benden söylemesi!...

      Tribünlerde şimdiden cefakar seyircilerimizin seslerini duyar gibi oluyorum?? Geliyor.. Geliyor? Alemin kralı geliyor.. Ben de ekliyeyim ?Şimdiden siz tutun nefesleri../Bu gelen Ban Ban´ın ayak sesleri??

      Tüm sporseverlere. Özellikle Bandırmaspor taraftarlarına iyi haftalar diliyorum.

                                         Zeyyat SAYGIN/ARADA BİR

    

 

  • BIST 100

    9727,84%0,86
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli

Balıkesir

24.04.2024

  • İMSAK 04:39
  • GÜNEŞ 06:11
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:29