Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


15 TEMMUZ PANELİ

15 TEMMUZ PANELİ


Eyy AKP! 15 Temmuz darbe girişiminin ?Çakma ve Kontrollü? olmadığının tartışılmaz bir şekilde ispatlanmasını, tüm dünyanın da buna inanmasını mı istiyorsunuz? Kolay! O zaman benim dediğimi mecbur yapacaksınız!

Önce hepimizin kabul edeceği gerçekleri yazalım;
-Cumhurbaşkanı-Başbakan-Genelkurmay Başkanı-MİT Müsteşarı-Emniyet Genel Müdürü denen kişiler, Türk Milleti adına yetki kullanan, maaşlarını Türk Milletinin bütçesinden alan, yetki ve görevleri anayasa ve ilgili kanunlarda belirlenmiş kamu görevlileridir. Hepsi Türk Milletinin hizmetindedir. Hiçbiri Türk Milletinden üstün değildir ve Türk Milletine akıl ve yasa dışı emir veremez!
-15 Temmuz´da 249 vatandaşımız öldürülmüş, 2195 vatandaşımız yaralanmıştır.
Aynı gece 36 darbeci öldürülmüş, 49 darbeci de yaralanmıştır. İnsanlarımızı kimin öldürdüğü, hangi cins silahla öldürüldükleri belli değildir. Ölenlere otopsi yapılmamıştır.
-Sayısını kimsenin net olarak bilmediği fakat 160 bin olarak tahmin edilen vatandaşımız gözaltına alınıp, soruşturma geçirmiştir. 60 bin civarında vatandaşımız tutuklanmış, 40 binden fazla vatandaşımız işinden atılmış ve açlığa mahkûm edilmiştir.

Saray TV´si ATV Haber, bir panel düzenlesin ve tüm TV´ler ortak yayın yapsınlar.
Başbakan Binali Yıldırım- Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar-MİT Müsteşarı Hakan Fidan, panelist olarak katılsınlar. Moderatör Fehmi Koru-Hüseyin Gülerce veya Erdoğan´ın Hasan abisi olabilir!
Benim bu üç kamu görevlisine birer adet sorum olacak. Cevap versinler,
Türk Milleti de 15 Temmuz´un harbi mi- çakma mı olduğuna karar versin?

Sorularım çok basittir. Belge ile yanıt verilmelidir;
1) Başbakan Yıldırım; (Hollanda´da 7 mülk-140 Milyon Avro para sahibi olan memurumuz)
Soru; Sayın Başbakan! 15 Temmuz 2016 yılından beri Türkiye´yi Kanun Hükmünde Kararnamelerle yönetiyorsunuz. KHK´ler anayasa md 121 ve TBMM içtüzük md 128´e göre en geç 30 gün içinde yasalaşmalıdır. Aksi takdirde hükümsüz olurlar. Hükümet 7,5 aydır KHK´leri TBMM´den kaçırıyor! Neden?

2) Genelkurmay Başkanı Akar; (Yaveri tarafından boğazlanan memurumuz)
Soru; Türk Ordusunda her şey kayıt altındadır. Sarfa tabi iç çamaşırları ve postallar bile zimmetle teslim edilir, geri alınır. 15 Temmuz´da havalanan ve halkın üzerine mermi ve bomba yağdırdığı iddia edilen ve Türk Milletinin malı olan uçaklar ve helikopterlerin uçuş emirlerini, ?Kara Kutularını?, taşıdıkları bomba ve mühimmatın cinslerini, kullanılan mühimmatın nerelerde kullanıldığı ve birliğe iade edilenlerin dökümünü lütfen Türk Milleti ile paylaşır mısınız?

3) MİT Müsteşarı Fidan; (Milletvekili olmak için görevinden istifa eden ve Erdoğan´ın emri üzerine MİT Müsteşarlığına yasaya aykırı olarak tekrar atanan ve attığı her imza ile suç işleyen memurumuz)
15 Temmuz 2016 darbe girişiminden sonra MİT´ten 468 kişiyi işten çıkardınız. İşten çıkarılan bu kişiler kimlerin tavsiyesi ve tezkiyesi ile işe alınmışlardır?
Bu kişilerin son 5 yılda görevlendirildikleri işler nelerdir. Bunların raporları sebebiyle kaç dava açılmış ve kaç kişi tutuklanmıştır?
Siz, Öcalan ile ve Fethullah Gülen ile özel olarak kaçar kez görüştünüz?

Gördünüz mü Değerli Okurlar, sorular gayet basit. Bu üç memur oturdukları yerden birer emir verecekler, taaak aynı gün resmi evraklar ellerinde!
Eğer bu kişiler T.C Devletinin görevlileri ise, bu soruların yanıtlarını düzenlenecek panelde emanetin sahibi Türk Milletine açıklamak zorundadırlar. Açıklayamıyorlarsa, sebebini ve kimin ?KONUŞMAYIN? emrini verdiğini açıklamalıdırlar. Türk Milleti nasılsa bir gün bu belgelere ulaşacaktır.
FETÖ, Türk Devletinin kozmik odasındaki gizli belgelere ulaşabiliyor da
Türk Milletinin gerçek Cumhuriyet Savcıları mı bu belgelere ulaşamayacak?
Türk Milletinden gerçekleri saklayan memur, Fizan´a da kaçsa kulağından tutulur, getirilir ve hesap sorulur!
De haydi yiğitlik sizde kalsın, açıklayıverin gari?

Sağlık ve başarı dileklerimle 10 Temmuz 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,29
  • EURO

    34,72% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2492,20% 0,33
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22