Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


1919´DAN 2016 TÜRKİYE´SİNE

1919´DAN 2016 TÜRKİYE´SİNE


Tarih 26 Eylül 1919!
Ali Kemal´in İkdam Gazetesinde, Teali-i İslam Cemiyetinin bir beyannamesi yayınlanmıştı. Aslına sadık kalarak aynen yazıyorum;

?Ey Anadolu´nun masum ve mazlum ahâlisi!
Nitekim bu defa da Anadolu´da Mustafa Kemal ve Kuvâ-yı Milliye maskaraları, Yunan Askerlerinin önünden nâmerdâne bir surette kaçarken, zavallı saf ve gafil ahâli ve askerden cem ettikleri kuvvetleri harbe tutuşturarak ve ?siz mevkiinizde sebat edin, biz şu taraftan onların arkasını çevireceğiz? tarzında yalanlar ve hilelerle savuşup kaçarak zavallı neferlerimizi ve ahâlimizi boşu boşuna kırdırmak usulünü takip ediyorlar. Şu alçaklar ve hempaları bu cinayetleri hep sizin sayenizde yapıyor. Bunların vücudlarını külliyen dünyadan kaldırmak beşeriyet için, Müslümanlık için bir farz olmuştur. Padişahımız halifemiz efendimiz hazretlerinin merhamet ve şefkat kucağı size açılmıştır.
Hepiniz koşunuz, geliniz, dünya ve ahiret saadetini ihraz ediniz.
İşte size ihtar eyliyoruz. Allahını, peygamberini ve padişahını seven bu tarafa gelsin!

Mustafa Sabri Efendi (Reis)
İskilipli Mehmed Atıf Efendi (Reis Vekili)- Ermenekli Mustafa Safvet Efendi (Katib-i Umumi) Said-i Kürdi- Fatih Dersiamlarından Abdülfettah- Geyveli İbrahim Hakkı- Eşref Efendizâde Şevketî-Düzceli Zahid- Konya Seydişehirli Hasan Fehmi- Manisalı Mustafa-Âsitaneli Hafız Abdullah?

Daha önceki yazılarda defalarca, başımıza gelen belaların tamamında
?İslam Devleti? taraftarları ve Kürtçü-Bölücülerin beraber hareket ettiklerini söylemiştim. Bu, Cumhuriyet öncesi de böyleydi, 2016 yılında da böyledir. Hiçbir şey değişmedi!
Önemli olan, Türk Milleti´nin Cumhuriyet, Atatürk, Demokrasi ve özgürlük düşmanı bu din bezirganlarının, bu seccade şeytanlarının gerçek yüzlerini görmesi ve ona göre davranabilmesidir?

Örnek olarak yukarıdaki beyannameyi yayınlayan Teali-i İslam Cemiyeti´nin iki yöneticisinin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine bakış açılarını ve AKP üst yönetimi ile nasıl benzeştiklerini anlatmak isterim;

Said-Kürdi yani Said-i Nursi;
Nurculuğun kurucusu. Fethullah Gülen´in Hocası! Zamanının en önemli Kürtçülerinden, İngiliz Mandası taraftarı ve İngiliz Ajanı asi Şeyh Said´in ?Biraderi Azzam´ı?! (Büyük Biraderi)
Nurcu ve Kürtçülerin yayın organı olan ?Özgür Ülke? Gazetesinde yayınlanan şu sözünü, Türkiye´yi vatan bilen herkes tarafından hiç unutulmaması gerekir;
?Ben Said-i Kürdi, Özgür bir Kürdistan´ın tohumunu atıyorum. Onu geliştirip büyütün.?

AKP Hükümeti, Nurcu-Kürtçü FETÖ´nü Türk Devletinin en hassas birimlerine, taa devletin kozmik odasına kadar soktu. Örgüte güç verdi. Örgütü darbe yapacak kadar güçlendirdi. Örgüt Türk Ordusunun komuta heyetine CIA ile beraber kumpas kurdu. Türk Ordusunu zayıflatmak için elinden geleni yaptı.
AKP Hükümeti, en sonunda yukarıdaki ihanet belgesini yayınlayan
Said-i Kürdi´nin büyük biraderinin adını ve heykelini Diyarbakır´ın en büyük meydanına verilmesine-dikilmesine izin verdi. Vermekle de kalmadı, Atatürk´ün heykellerini ve deyişlerini, milli andımızı kaldırttı.
AKP ve Said-i Kürdi´nin fikir akrabalıklarının derecesini anlayabildiniz mi?

İskilipli Mehmed Atıf;
İslam Devleti isteyen Türkiye düşmanlarının önemli liderlerindendir. Dincilerin şapka takmayı reddettiği için asıldığı yalanını söyledikleri, Robert Frew Başkanlığındaki İngiliz Muhipleri (Dostları) Derneği üyesi! Kurtuluş Savaşı sırasında Yunan uçaklarından atılan bildirileri yazan kişi!
Türk Devletine ve Atatürk´e düşman ama İngiliz´e muhip, Yunan´a dost olan hain?

AKP Hükümeti bu vatan haininin adını, Çorum-İskilip İlçesinin Devlet Hastanesine verdi! Utanmadan, yüzleri kızarmadan ve Türk Milletinin gözüne sokarak?

Büyük Atatürk;
Bugün senin bu fani dünyadan ayrılışının 78´inci yılı!
10 Kasım 2016 da senin 1919 da ki durumundan pek farklı olduğumuzu maalesef söyleyemiyoruz.
Siyasi iktidar, menzilleri aynı olan Dinci-Kürtçü Bölücü örgütlerle iş birliği yaparak senin en büyük eserin olan Cumhuriyeti yıkmak için planlı bir çalışma içinde.
Türk Milletinin ordusunun komutanları, Türk Devletinin idari-adli-yargı mensubu bürokratları, on binlerce öğretim üyesi, yüzlerce sivil toplum kuruluşları ve muhalefet partileri hala bu tehlikenin farkında değiller.
Bizler, uyarmaya-aydınlatmaya devam ediyoruz, edeceğiz. İşimiz öylesine zor, öylesine azıttılar ki Türk Milletinin malı olan THY uçaklarında sana ?İngiliz Uşağı? diyen dergiler yolculara dağıtılabiliyor!
Senin, adlarının başına ?Cumhuriyet? konulmasını istediğin Cumhuriyet Savcılarından bir tanesi bile, bu olay için soruşturma açamıyor! Tabii ki korktuklarından! Fakat bu yazı için bize soruşturma açacaklarını biliyoruz!

Büyük Atatürk, bu can bu tende durduğu sürece senin yolunda Cumhuriyet-Aydınlanma-Özgürlük ve Demokrasi için mücadeleye devam edeceğiz.
Karanlığı ve cehaleti mutlaka yeneceğiz. Rahat uyu?

Sağlık ve başarı dileklerimle 10 Kasım 2016
Rifat Serdaroğlu

demokrat
10.11.2016 08:33:32
yorumlarını zevkle takip ettiğimiz yazarın Said Nursi ile ilgili sözleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.Bediüzzamanı kendi gayelerine göre dizayn etmek isteyen cahil takımının zırvalarını kaynak ve belge diye sunmak yakışık almaz.Bahse konu olunan dernekle ilişki ve bahse konu gazetede beyanat düzmecedir.Milli Mücadeleye fetva ile destek veren ve düşmanlarla bizzat savaşan birinin söylenilen konularla alakası muhaldir.Bilginize.

  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,14
  • EURO

    34,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2488,08% 1,06
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli

Balıkesir

19.04.2024

  • İMSAK 04:47
  • GÜNEŞ 06:18
  • ÖĞLE 13:13
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:22