Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


2024 HEDEFİ NEDİR?

2024 HEDEFİ NEDİR?


2024 HEDEFİ NEDİR?

Bir kişi ilerideki bir tarihte yapacağı bir şey için. Şunu yapacağım der. İktidar 2024 senesini hedef olarak belirliyor. Fakat ne yapacağını söylemiyor. Bu 2024 tarihi ne zaman hedef edildiği kesin belli değil. Fakat AKP milletvekili Tülay Pabuççu sözümün arkasındayım. İsteseniz de istemeseniz de 2024 senesinde bu filim vizyona (gösterime) girecek diyor. 

Kesin bir söylem yok. Fakat söylemlerden hilafetin gündeme geleceği anlaşılıyor. Bu günlerde şeriat dan çok bahsedilir oldu. Şeriat afişleri asılıyor.  Şeriat karşıtı mesaj atan kişi gözaltına alınıyor. Bu ülkenin kurucusu olan Atatürk’e dil uzatıp hakaret edene kimsenin sesi çıkmıyor. Şeriat adalettir, hakikattir, hürriyettir yaşasın şeriat afişleri asıyorlar. Kimsenin sesi çıkmıyor. Fakat şeriatın aleyhine tek kelime söyleyen gözaltına alınıyor. 

Bundan da şu anlam çıkıyor. İktidar şeriatı destekliyor demektir. Bir devlet başkanının görevi vatandaşlarının birlik beraberliğini sağlamaktır. Ayrımcılığa kesinlikle imkân tanımamaktır. Milletini top yekûn bir arada tutmaktır. Devlet başkanının partisi olmamalıdır. Çünkü bütün milletin devlet başkanıdır. Nerede? Böyle bir günü görmek ülkemizde mümkün değildir. Yanlış! Şurandan kaynaklanıyor. 

Devletin başı. Cumhur ittifakı diye ittifak kuruyor. Hem cumhuriyetten hoşlanmıyorlar. Hem de ittifakın adını cumhur ittifakı koyuyorlar. Millet alışverişte görsün diye cumhur ittifakı oluşturuyorlar.  İktidar bu 2024 tarihini kendisine hedef olarak seçmiş fakat hedefin ismi gizli tutulmuş. 

Şu günlerde söylenen sözlerden anladığımız kadarı ile. Hilafet kelimesi akıllarda dolaşıyor. Hilafetle ilgili reklam afişleri asılıyor. Biz dinine kinine sahip çıkan nesil yetiştireceğiz diye yola çıkan iktidarın. Bu söylemimden dinine sahip çıkanı anladık. Fakat kinine sahip çıkacak nesli anlamamıştık. Meğer kinine sahip çıkacak nesil hilafet nesli olduğunu şimdi anladık. 

Ülke 2002 senesinde kendi kendine yete bilen 7 ülkeden birisi Türkiye idi. Şimdi el avuç açan ülke haline geldik. Meğer bizi yönetenler hilafet aşığı imiş. Verin yetkiyi görün etkiyi dediler. Verdik yetkiyi gördük tekkeyi. Çünkü bütün yollar hilafete çıkıyormuş. Geçte olsa anladık. İş işten geçti artık. Fakat bir şansımız var. 

31 Mart’a yapılacak seçimde. Ya cumhuriyet diyeceğiz. Ya hilafet diyeceğiz. Ülkenin geleceği bu 31 Mart seçimin de belirlenecektir.  Bu iktidar ülkenin geleceğini kendi kafasından geçen şekle göre yön vermeye çalışıyor. Çünkü Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetten hoşlanmıyorlar. Pekiyi cumhuriyetten hoşlanmıyorsanız. Neden hoşlanmadığınızı da söylemiyorsunuz?  Cumhuriyetten hoşlanmadığınıza göre! Bu hilafet olayından hoşlanıyor olamaz mısınız? 

Bu günlerdeki olaylara bakıldığında hilafetten hoşlandığınız anlaşılıyor. Artık ok yaydan çıkmıştır. Tekrar ediyorum. 31 Mart’ta ya cumhuriyet diyeceğiz! Ya da açık söyleyeyim şeriat boyun eğeceğiz. Her şeyi açık açık yazdım. 2024 hedefleri artık ortaya çıktı. Şeriat sloganları atılmaya başlandı. Dediğim gibi 31 Mart’ta ya cumhuriyet diyeceğiz! Ya da şeriata boyun eğeceğiz. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU CUMHURİYETÇİYİM DİYENLERE! NE MUTLU ATATÜKÇÜYÜM DİYENLERE!      Mustafa KOÇAL  29-02-2024   

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34