Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


İSTANBULU GERİ ALMA ÇABASI

İSTANBULU GERİ ALMA ÇABASI


İktidar seçim kazanabilmek için İstanbul’u geri almaya çabalıyor. Onun için büyük şehir belediye başkanı İmamoğlu’nu hedef tahtasına oturtmaya çalışıyor. Açık bulmaya çalışıyorlar.  Bir türlü bir açık bulamıyorlar. Şimdi içişleri bakanı teröristler üzerinden soruşturma açıyor.

Ne imiş yüksek sayıda terörist varmış. İçişleri bakanı adet verdi amma ben rakamı unuttum. Allah aşkına davul zurna ile terörist mi arıyorsunuz? Sözde bu teröristler işe alınmış. Bazı iş yerlerinde işe girmek için sabıka kaydı sorgulanarak işe alınıyor. Zannedersem bu belediyelerde de geçerlidir. Dışarılarda terörist kalmadı da? İşyerlerinde mi terörist arıyorsunuz? Teröristleri bu kadar cahil mi zannediyorsunuz? Terörist gelecek hem de belediyede çalışacak. Şayet bu dediğiniz doğru ise?

Soruşturma açmaya gerek yok. Elinizdeki belge ile derhal işlem yaparsınız. Sayın içişleri bakanı bu yaptıklarımızı biz yapmıyoruz. Bize bunları Allah yaptırıyor diyorsunuz. İnandırıcı olsun diye de. İki defa tekrarlıyorsunuz. Haşa siz peygamber misiniz? Bu söylediğinize bırakın insanın cahilini havadaki kargalar bile inanmaz. Allahtan size vahi mi geliyor?

Bunu böyle söyleyerek bir yerlere mesaj mı gönderiyorsunuz? Demek ki size İstanbul büyük şehir belediyesinde teröristler çalışıyor diye vahi geldi demektir. Neden İmamoğlu ile uğraşıyorsunuz? İstanbul’u AKP’den almalarını bir türlü içinize sindiremiyorsunuz. Hazımsızlık hastalığına tutulacaksınız. Millete hizmet edeni engellemeye çalışmak. Ve çalıştırmamak millet yapılan en büyük kötülüktür. Şayet yanılırda İmamoğlu’nu görevden almaya kalkarsanız. Bir daha İstanbul’u hayatınız boyunca alamazsınız.

Muhalefetin belediyelerine yapılmaya çalışılan her engelleme millete yapılan bir engellemedir.  Millete hizmeti daha iyi yapabilmeleri için yardımcı olacağınız yerde. Engel olmaya çalışmak yapılanları hazmedememektir. Kıskanmaktır, çekememezliktir. Amaç millete hizmet iste gerisi teferruattır. Millet için hizmet önemlidir. Hizmeti kimden görürse onun kayığına biner. İsterse sizin kayığınız altından olsun. Hiç kıymeti yoktur. Ancak hizmet kayığı önemlidir. Onun içinde hizmet edecek kayığın kaptanı çok marifetli olması gerekir.

Hizmette ayrım yapmamalıdır. Yaptığı işi kendisi için değil millet için yapmalıdır. Benden başkası yapamaz gibi söylemler. Artık değerini kaybetti. Görünen köy kılavuz istemez diyorlar. Kimsenin eskisi gibi kömüre, oduna, çaya, şekere, makarnaya oy verecek durumu kalmadı.  Vatandaş sırtının pek karnının tok olmasından başka bir şey düşünmüyor. Benim karnımın tok ve sırtımın pek olmasını sağlayacak olan benim başımın tacıdır diyor. Şu söylemlere de hiç itibar etmiyor. Bir kilo et yerine yarım kilo alın.  Bir kilo domates yerin iki tane alın. Biberi bir kilo yerine 4-5 tane alın diyenlere itibar etmediği gibi. Yiyeceğime içeceğime karışmayın.

Siz önce kendinize bakın diyorlar.  İstanbul’u almak için entrikalar çevirmek artık çok gerilerde kaldı. Kim vatandaşa hizmet veriyorsa Artık millet onları iktidarda görmek istiyor. Çevrelerinde iki üç hatta 4-5 maaş alanları görmek istemiyorlar. Saygılarımla.

Türküm, doğruyum, çalışkanım, ilkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım, Türk varlığına armağan olsun.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                        30– 12 – 2021 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54