Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ADI KALMAMIŞ PARTİ

ADI KALMAMIŞ PARTİ


Adında hem ADALET hem de KALKINMA vardı!
13 yılın sonunda bu isimlerden ikisi, eridi bitti yok oldu. İkisi de gidince ortada sadece PARTİSİ kaldı! Ama kimin partisi, işte orası belli değil!
Genel Başkan var ama yetkisi yok. Sözüm ona yetkili kurulları var ama onlarında yetkileri yok! Genel Merkezdeki çay ocağına çay alınacak olsa bile, kafalar doğrudan kaçak saraya doğru çevrilir! O ne derse o!

Badem bıyıklı, sinirsek ve ata binemeyen delikanlının ve sürekli Başbakancılık oynayan Kiziroğlu´ nun en çok övündükleri olay KALKINMADIR.
Ağızlarını her açtıklarında ?Büyüdük- Kalkındık? artık güçlü ve IMF´ye bile borç veren Türkiye var yalanını söylerler!
AKP Hükümetinin kendi rakamlarına beraberce bakalım;

Özellikle 2004 yılında başlayan dünyadaki para bolluğuna ve Cumhuriyetin tüm eserlerinin satılmasına rağmen 2002-2015 arasındaki Badem İktidarındakibüyüme hızı % 4,9 olabildi?

Yine AKP Hükümetinin rakamlarına göre çok partili siyasi hayata geçtiğimiz
1946 yılı ile Badem İktidarının başladığı 2002 yılları arasındaki 56 yılda
büyüme hızımız % 5,1 idi?

Yani; 3 Askeri darbe, petrol fiyatının 1970-1980 arası tam 36 kat artması, 1994 ekonomik krizi, ekonomimizi çökerten 1999 depremi, 2001 ekonomik krizi ve her türlü toplumsal olaylara rağmen, ?Eski Türkiye?, Bademlerin dikensiz gül bahçesi gibi ?Yeni Türkiye? dönemini geçti!
Kalkınan sadece Bademler ve yakınları oldu. Tepeden tırnağa haram ile zıkkımlandılar!
Bu ?Devlet Rakamlarını? tartışacak bir tane Badem Delikanlısı çıkmadığına göre
AKP´ nin KALKINMA adı tabeladan düşmüştür?

ADALET adı ise, dünya kuruldu kurulalı hiçbir zaman, bu dönem kadar rezil edilmemişti!
Bademlerin, Yargıyı emirleri altına alma gayretleri sonucu Adalete olan güven, yerlerde sürünmeye başladı. Eskiden ?Nasılsa Yargıya gider hakkımı alırım? diye düşünen halkımız şimdi, ?Eyvah, Yargıya gidersem, acaba kimin hâkimine düşerim? diye korkmaktadır?

Ahmet Hakan´ı saatlerce takip ettiler, evinin önünde planlı-programlı kıstırdılar. 4 tane ayı, adamcağızı evire çevire dövdüler. Gazetecinin burnu ve kaburgaları kırıldı. Reis lakaplı terör örgütü sahibinin adamları olduklarını kabul eden bu ayılardan sadece biri tutuklandı, üçü serbest bırakıldı!

Aydın´ lı Doktor Bilgin Çiftçi, Cumhurbaşkanı ile ilgili bir karikatürü paylaştığı için ?Meslekten Men? edildi. Bir Doktor kaç senede ve nasıl zorluklarla yetişir
bilir misiniz? Adam sadece bir karikatürü paylaştığı için, yani haberleşme hakkını kullandığı için meslekten atılıyor! Cumhur´un Başının yanında bir tane olsun Doktor olacak donanıma sahip biri var mıdır?

Bir avuç manyak yobaz Adıyaman´da IŞİD bürosu açıyorlar! Konuşmaları, eylem hazırlıkları polis tarafından izleniyor ve Yargıya havale ediliyorlar. Bunlar hemen serbest bırakılıyorlar! Cumhur´un Başı´ nın has elemanı İHH Başkanı Bülent Yıldırım, bunları alıp Suriye´ye götürüyor. Orada bombalama eğitimi alıyorlar. Bombacıları Suriye´ye götüren adamı serbest bırak, bir karikatürü paylaşan Doktoru meslekten at!
Bu sapık katiller, önce Suruç´ta 32 insanımızı, arkasından Ankara´da 102 insanımızı bombalar ile öldürdüler ve daha çok insan ölsün diye dua ettiler. Bunların 4´ü tutuklandı, 6´sı serbest bırakıldı.

Adalet ha! Tweet atanı içeri at, bomba atanı serbest bırak.
Adama kahpece 4 kişi birden saldıranları serbest bırak, bu köpekleri gönderen adama hem Polis koruması ver, hem de miting yaptır! Batsın böyle adalet?
Adalet camiası içindeki bu saray tetikçileri Türk Milleti tarafından isim-isim bilinmektedir. Suçlamalarımız bu gruba yöneliktir?

Değerli Okurlar;
Bu partinin ne ADALETİ ne de KALKINMASI kaldı! Bu partide siyaset artık sadece bir kişi için, onun haram servetini ve ailesini korumak için yapılıyor.
Bu seçimde hala ?Adı Kalmamış Parti? için oy kullanmayı düşünenler, ülkede akan her damla kandan, ölümlerden, bölünmeden sorumlu olacaklardır.
En az bunlar kadar suçlu olacak olanlar ise, 1 Kasım´da sandığa gitmeyen vatandaşlarımız olacaktır.
Ülke sizin, hayat sizin, tercih sizin! Çare sizsiniz?

Sağlık ve başarı dileklerimle 20 Ekim 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9753,27%0,32
  • DOLAR

    32,54% 0,04
  • EURO

    34,98% 0,55
  • GRAM ALTIN

    2427,84% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli

Balıkesir

25.04.2024

  • İMSAK 04:37
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:30