Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


AFRİN HAREKÂTI BAŞLADI

AFRİN HAREKÂTI BAŞLADI


Allah ordumuza güç kuvvet versin. Her türlü olumsuzluklardan korusun. Bize şehit acısı yaşatmasın. Bir devlet ordusunu kolay kolay savaşa sokmaz. Bıçak kemiğe dayanınca da gereğini yapar. Türkiye´yi bu harekâtı yapmaya mecbur bırakanlar utansın. Müttefikimiz olan ABD bizi Suriye soktu. Şimdi ise canımızı çok yakan ve ülkemizin topraklarından toprak koparmaya çalışan terör örgütlerini destekleyen ABD.

Bu terör örgütleri ile birlik olup ordu kurup sınırımızda bir terör devleti kurulmasını sağlamak amacı ile. Adeta terörün ana unsuru olmuştur. Türkiye işte bu müttefikimizin bu çabaları yüzünden Afrin harekâtını yapmaya mecbur bırakılmıştır. Şimdiye kadar uyguladıkları politika tavşana kaç tazıya tut politikasıdır. Ve kendi menfaatleri içindir. Artık Türkiye´yi kendi menfaatleri için kullanamayacaklardır. Biz Türk milleti olarak helvaya havla da demesini de biliriz.

Kendi göbeğimizi kendimiz kesmesini de biliriz. Rusya hava sahasını bize açmasının sebebi ise Esat´ın menfaati olduğu içindir. ABD Suriye de Rusya´nın olmasını istemiyor. Onun için terör örgütlerini destekliyor. Rusya ise Akdeniz de kalabilmek için Suriye´yi destekliyor. Bu iki süper güç alenen olmasa da gizliden gizliye birbirinin rakibi durumundalar. Rusya Suriye de duruma hâkim durumda.

Suriye´nin hava sahasının açılmasına ve kapatılmasına Rusya karar veriyor. Rusya´nın bize Suriye hava sahasının açmasının tek nedeni Esat´ın destekçisi olmasıdır. Hava sahası açılmasaydı. Bu Afrin harekâtını yapmamız kolay olmazdı. Şimdi belirlene 108 hedeften103´çü yerle bir edilmiş durumda. Bu hedefler terör örgütlerin hazırlamış oldu, mevzilerdir. Bu mevzilere her türlü hazırlığını yapmış olan. Terör örgütlerinin bu mevzilerde barınma imkânı kalmamıştır. Karadan giren kuvvetlerimizin işi daha da kolaylaşmıştır. Bundan sonra dikkatli olarak güçlerimiz adım adım hedeflerine doğru ilerleyeceklerdir, Allahın izni ile. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Allah kahramanlarımıza güç kuvvet versin. Her türlü kazadan beladan korusun. Rabbim kahramanlarımızı Türk milletine bağışlasın. Onların acılarını göstermesin. Analarını ağlatmasın. Çocuklarını yetim bırakması, bacılarımızı dul bırakmasın, evlat acısı göstertmesin. Ordumuzun Suriye topraklarından muzaffer olarak dönmesini nasip etsin. ABD denen bu menfaat düşkününe Rabbim bu fırsatı vermesin. Allah bu Suriye batağından bir an önce çıkmamızı nasip etsin. Bu Suriye de ki menfaat düşkünlerine aklıselimlik ihsan etsin. Kanla beslenen bu kendini bilmezlere ve menfaat düşkünlerine fırsat vermesin. Akan kanın durduğu günleri görmemizi nasip etsin.

Suriye topraklarında çocukları olan ailelere sabırlar ihsan etsin. Onlara evlat acısı yaşatmasın. Bu kahramanlarımız için yaptığımız duaları Rabbim izzeti dergâhında kabul ve makbul eylesin. Onlara dayanma gücü versin. Dualarımız ve temennilerimiz ordumuzun muzaffer olması içindir. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Savaş yukarıda da belirttiğim gibi kolay başvurulacak bir olay değildir. Fakat en son müracaat edilecek bir olaydır. Fakat bizi bu noktaya getirenler utansın. Onların Allah belalarını versin. Bu dünyada gün yüzü göstermesin. Allah ülkemize beka sorunu yaşatan bu yabancı güçlere aklıselimlik nasip etsin. Allah´ım ordumuza güç kuvvet ver. Her türlü görünmez kazadan beladan koru. Ailelerine evlat acısı yaşatma. Çocuklarını yetim bırakma, onlara sabırlar ver. Ordumuzu muzaffer eyle. Her türlü olumsuzluklarda ülkemizi koru, şehit acısı yaşatma ya Rabbim. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 22-01- 2018 Mustafa KOÇAL

 

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44