Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


AFRİN HAREKÂTI DEVAM EDİYOR

AFRİN HAREKÂTI DEVAM EDİYOR


Afrin harekâtı bütün şiddeti ile devam ediyor. Şehitlerimiz geliyor. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun. Ailelerine sevenlerine ve Türk milletine Rabbim sabırlar versin. Ülkemin başı sağ olsun. Gazilerimize Allah acil şifalar versin. Gazilerimizi ailelerine ve Türk milletine bağışlasın. Bizlere başka şehit acısı yaşatmasın. Afrin harekâtı siyasete malzeme yapılmasın.

Meydan mitinglerinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı veriliyor. On bin tane olsa ne yazar. Canları cehenneme! Ateşleri bol olsun. Benim Mehmetçiğimin saçının bir teline milyon tanesini değişmem. AKP genel başkanı bir yandan. Başbakan bir yandan seçim mitingleri yapıyor. Ülkemizin gözbebeği ordumuz şehit veriyor. Milletin için kan ağlıyor. İktidar seçim propagandası yapıyor. Bir zamanlar milli ordumuza kurulan kumpas zamanında yerden yere vurdukları orduya şimdi methiyeler düzülüyor.

Hiç kimse bu Suriye batağına girmemizi istemedi. İstememiş olmasına rağmen bu harekâtın arkasında dimdik duruyor. Mesele ülke ise gerisi tefaruhattır. Bu Afrin harekâtına karşı çıkanların olması gayet doğaldır. Bunlara hakaret edici tavır almak doğru değildir. Neden karşı çıktıklarını araştırmak gerekir. İhtiyaçtan dolayı bu batağa girilmedi. Yanlış politikalar yüzünden bu batağa girildi. Ben bir asker olarak bu Suriye batağına girilmesine başında beri karşıyım. Çünkü çok şehit acısına şahit oldum. Ergenekon davalarında ordunun arkasında idim.

Şimdi yine ordunun arkasındayım. Bir tek askerin saçının teline zarar gelmesine gönlüm razı olmaz. Çünkü hepsi bu vatanın evlatlarıdır. Asil Türk milletinin evlatlarıdır. Onun için bir askeri personelin burnunun kanaması beni son derece üzer. Şehit haberi duyduğum an çok üzülürüm. Kahrolurum tansiyonu çıkar. Beni sakı ha bu Afrin Harekâtına karşı çıkıyor gibi bir düşünceye kapılmayın. Ben ordumuzun sonuna kadar arkasındayım. Hani o miting meydanlarında kefen giyenler var ya. Onlara hadi cepheye deseler hiçbir tanesi meydana çıkmaz.

Ben bu yaşıma rağmen göreve talibim. Bana ihtiyaç duyulduğu an göreve koşarak giderim. Çünkü ben bu vatanın ekmeğini yedim suyun içtim. 22 sene bir fiil görev yaptım. Ha birde şu var. 15 Temmuzda kimin yanındaydın diye soranlarda olabilir. Oldum olası din bezirgânlığı yapanlara karış olmuşumdur. Ben ibadetimi Allah´ın rızasını kazanmak için yaparım. Şeyhe şaha biat etmem.

Yalnız Allaha biat ederim. Onun için 15 Temmuzda hainlerin karşısında yer almışımdır. Ben onları Müslüman olarak görmüyorum. Bir Müslüman´ın anlı secdeye giderken kafa ve kalp birlikte secdeye gider. Yoksa o secde secde olmaz. Kafanda bin bir türlü fesatlı. Kalbinde fitne olduktan sonra o secdenin kıymeti olmaz. Nereden nereye geldik. Belki benin bazı cümlelerimden dolayı Afrin olayına karşı çıkıyor intibasına kapılanlar olabilir. Onun için açıklama yapmamın uygun olacağını düşündüm.

İktidarın 15 Temmuz 2018 tarihinde seçim yapacağından eminim. Zaten iktidarın bu günlerdeki hareketleri ve söylemlerine bakıldığında seçimin söylediğin tarihte yapılacağını anlamış olmalısınız. Mitinglerde hamasetli konuşmalar yapılıyor. Muhalefet acımasızca eleştiriliyor. Hem birlik beraberlikten bahsediliyor. O zaman mitinglerde hamaset konuşmaları yapılmamalıdır. AKP genel başkanı ve başbakan iki koldan Afrin olayından bahsediyor.

Genelkurmay başkanının yapması gereken açıklamaları siyasiler yapıyor. Bu açıklamaların siyasiler tarafından yapılması demek. Afrin harekâtının siyasete malzeme yapılması demektir. Milletin içi kan ağlıyor. Yürekleri şehitler için ve aileleri için yanıyor. Kasap et derdinde. Koyun can derdinde hesabı gibi bir şey oluyor. Dikkat etti iseniz yapılan mitinglerde heyecan ve coşku yok. Millet oraya istemeyerek gelmiş gibi duruyor.

Allah´ım bu güne kadar vermiş olduğumuz şehitlerimize rahmet eyle. Mekânlarını cennet eyle. Gazilerimize acil şifalar ver. O gazilerimizi ailelerine ve Türk milletine bağışlar. Ailelerine ve Türk milletine sabırlar ver. Ordumuzu muzaffer eyle. Bize şehit acısı, gazi acısı yaşatma ya Rabbim. Ülkemiz topraklarında gözü olanlara fırsat verme ya Rabbim. Onları kahreyle gün yüzü gösterme ya Rabbim. El açtın kapına geldik dualarımız ve isteklerimizi ger çevirme ya Rabbim. Analara, babalara evlat acısı gösterme ya Rabbim. Çocuklarımızı yetim bırakma ya Rabbim. Bacılarımız dul bırakma ya Rabbim. Ülkemiz üzerinde dolaşan kara bulutları dağıt ya Rabbim. Ülkemizi ve ordumuzu her türlü olumsuzluklardan sen koru ya Rabbim. Düşmanlarımızı kahırı perişan eyle ya Rabbim. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!   NE MUTLU TÜRKÜM DİYEN! 29-01-2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44