Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ARABIN YALELLİSİ

ARABIN YALELLİSİ


Sürüp giden, bıkkınlık verecek kadar uzayıp giden meseleler için Türk Milletinin muhteşem benzetmesidir, Arabın Yalellisi!
Arap, ağıt niteliğinde bir yalelliye başladığında bir türlü bitirmek bilmez. Uzattıkça uzatır ta ki insanı bezdirinceye kadar!
Arap milletinin işine karışmaya gelmez!
Bugün can ciğer kuzu sarmasıdırlar, ertesi gün düşman kesilip birbirlerini keserler, sizi de sırtınızdan bıçaklarlar.
İlaç için bir tane olsun demokratik ve özgür Arap Ülkesi yoktur. Krallar veya Şeyhler bir taraftan kendi insanlarını ?Dini Kuralları? bahane ederek esir gibi kullanırlar, diğer taraftan emperyal devletlere yaltaklanmak için kırk takla atarlar!

Bu tarihi gerçeği bilen başta Büyük Atatürk-İnönü-Bayar gibi tarihi şahsiyetler gerek Ortadoğu´da gerekse diğer Arap ülkelerindeki olaylara hiç karışmadılar, taraf olmadılar ve Türkiye´nin saygınlığını korudular.
Aynı politikayı Demirel-Ecevit ve diğer liderler de sürdürdüler.

Fakat ne zaman ki ?Dünya Lideri? işbaşına geldi, işler değişti!
Cumhuriyet dönemini ?Zulüm Dönemi? olarak gören, Cumhuriyet değerlerine açıkça karşı olduğunu defalarca söyleyen ?Dünya Lideri? yanına Dışişleri Bakanı olarak Geçici Serok Ahmet´i aldı ve Türkiye´yi Arap Aleminin ve Ortadoğu bataklığının içine attı! Çık çıkabilirsen?

Suudi Kralı Ankara´ya geldi, oteline yerleşti. Dönemin Cumhurbaşkanı ve Başbakanı Gül-Erdoğan biraderler, taşıdıkları makamların ağırlığını unutarak koşa-koşa otele Arap Kralının ayağına gittiler.
Suudi Hanedanı ve Katar Şeyhi ile ne tarz bir ekonomik ilişkileri var bilemiyorum. Ama T.C Cumhurbaşkanı veya Başbakanı ayda üç-dört defa buralara gidiyor ve onları Türkiye´de konuk ediyor ve hergün telefonla konuşuyorsa bu işte bir gariplik var demektir.
Nasılsa kokusu çıkar çıkar yakında?

Bir kişinin, hırsı aklının üstünde olan eğitimi bilgisi görgüsü çok sığ olan bir kişinin, binlerce yıllık devlet deneyimi olan Türkiye´yi ne hale getirdiğini sizlere bir kez daha hatırlatayım.
Sonrasında Tüsiad-Tobb-Müsiad-Sendikalar bir araya gelsinler ve o kişiyi ayakta alkışlamaya devam etsinler!
-Amerika ve İngiltere, Türkiye´yi dışlayarak Suriye´de PYD-YPG ile yani PKK ile stratejik ortak olarak IŞİD´e karşı savaşıyor!
Niçin bu terör örgütünü Türkiye´ye tercih ediyorlar?
Çünkü Türkiye yönetiminin IŞİD ile mücadele etmeyecekleri kanısındadırlar!
Bu konuda ellerinde ne kadar belge olduğunu öğrenmek için yabancı basını takip etmek yeterli olacaktır.
-Mısır-Suriye-Irak-Libya´da Büyükelçimiz yok!
-4 milyona yakın vatandaşımızın yaşadığı, ticaret hacmimizin en yoğun olduğu Almanya´nın Dışişleri Bakanı Türkiye´ye geldi. Başbakan Binali´nin, daha önce randevu verdiği Alman Bakan ile olan görüşmesi Saray tarafından ?Boşa zaman harcama, gel bana patron benim? diye iptal edildi!
-Rusya-Çin-İran ile Suriye politikamızda tamamen zıt durumdayız.
-Suudi Arabistan-Bahreyn-Birleşik Arap Emirlikleri-Mısır-Libya-Maldivler- Yemen, Katar ile tüm diplomatik ilişkilerini ?Katar´ın Müslüman Kardeşler Örgütüne ve Terör Örgütlerine yardım ettiği? gerekçesiyle keserken, Türkiye ?Terörizmin Finansmanı? konulu Muhtırayı 4 gün önce Katar ile imzaladı!
Bunula da yetinmedik ve Katar´a 3 bin asker gönderme kararı aldık!

Geldiğimiz noktada Türkiye´yi, içinde Katar-Müslüman Kardeşler-El Kaide-IŞİD´ın olduğu bir ?Terör Çuvalına? atmak üzereler?

Ya, AKP Genel Başkanı Bağımsız ve Tarafsız Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın dışarda durumu ne?
-Uluslararası Ceza Mahkemesi Erdoğan ve Suriye politikasını yürüten Türk Bürokratları için inceleme başlattı. Eğer inceleme davaya dönüşürse, bu kıskaçtan kurtuluş maalesef yok!
-Alman FOCUS Dergisi ve Norveç Aldimer.no adlı dergisi, 15 Temmuz´da darbe girişiminin ilk yarım saatinde AKP önderliğinin yazdığı maillerinin ele geçirildiğini yazdı! ?Yarın temizlik başlasın, darbe Gülen´e ve Cemaate yıkılsın?, ?Gözaltına alınacak 1600 kişinin listesi hazır? benzeri maillerin doğrulukları iddia ediliyor. Türk Basınında bu haberlerle ilgili bir yorum var mı? Yok?

Tüsiad-Tobb-Müsiad-Sendikalar-Aydın Doğan Medyası-Havuz Medyası-Bahçeli-Destici haydi şimdi biraraya gelin, el ele tutuşun ve bağırmaya başlayın;
?Dik dur eğilme, Müslümanlar seninle!?
Ver mehteri ver?

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Haziran 2017
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9087,68%0,08
  • DOLAR

    32,37% 0,19
  • EURO

    35,00% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2325,25% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3946,20% 2,77
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55