Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


ARAPLARDAN DOST OLMAZ

ARAPLARDAN DOST OLMAZ


Söğüt ağacından kömür, ayı derisinden post, Araplardan dost olmaz.  Suudi Arabistan PKK ya yüz milyon dolar yardım göndermiş. Peygamber efendimiz bir hadisinde ?ben Arab´ım fakat onlar benden değil? demiştir. Tarih Arapların Türklere hep ihanet ettiğinden bahseder. Kurtuluş savaşında güneyde kaybettiğimiz savaşlar Araplar yüzündendir. Türklere karşı ihanetleri Osmanlı imparatorluğu zamanındandır. Kıbrıs´ı tanıyan bir tek Arap ülkesi var mı? Araplar menfaatleri uğruna her şeyi yapar. Aksine Türkiye de de Arap özentisi var. Devamlı Müslüman kardeşlerimiz denir. İyi güzelde! Bir defa olsun bizim yanımızda olduğunu duyan gören var mı? Kıbrıs çıkartmasında bize en çok yardım eden bir Libya vardı.

Onu da Arap baharında kaybettik. Kaddafinin yıkılması için. İsyancılarına uçaklar dolusu para yardımı yaptık. Fakat ceremesini bizim iş adamlarımız çekti. Bu olaydan sonra iktidarın bir defa dahi Libya´yı ağzına aldığını duyan var mı? Yeni sistem ile Avrupa´dan uzaklaşıp. Ortadoğu yönetimine doğru kaymaya başladık. Buda Arap özentimizden kaynaklanıyor. Onlar bize den ne kadar uzaklaşmaya çalışıyorlarsa. Biz onlara o kadar yaklaşmaya çalışıyoruz.

Amerika istedi diye. PKK´ya yüz milyon dolar para yardımında bulunuyorlar. Biz Amerika ile boğuşuyoruz. Bir tane Arap ülkesinin bizi desteklediğini duydunuz mu? Desteklemezler çünkü Türkleri istemiyorlar. Ülke Araplaşmaya doğru sürükleniyor.  Ülkede Araplara satılan çok arazi var. Bilhassa Karadeniz bölgesinde Arapların aşırı derecede arazi ve ev aldıkları söyleniyor. Karadeniz bölgesinden olanlarla yaptığım sohbetlerde. Hepsi bu konudan rahatsız oldukların söylüyorlar.

Biz birçok badireler atlattık. Yanımızı da olan hiçbir Arap ülkesini görmedik. Biz Araplar için çok ağladık. Fakat bizim için ağlayan hiçbir Arap ülkesi olmadı. Arapların başına bir şey geldiğinde hemen yardıma koşuyoruz. Bizim başımıza bir şey geldiğinde bize yardıma koşan hiçbir Arap ülkesi olmuyor. Bu Arap ülkeleri Allahın verdiği nimetin kıymetini dahi bilmiyorlar. Yer altı servetlerinden istifade eden hep Müslüman olmayan ülkeler oluyor. Arap ülkelerinin halkı fakir yöneticiler zengin. Dış ülkelere kaçmaya çalışanların çoğu Arap ülkelerinden oluyor. Bunu nedenini düşünüyorlar mı? İşleri güçleri Şeyh yetiştirmektir.  Bu şeyhler vatandaşlarını köle gibi kullanıyor. Müritleri sıraya girip şeyhlerini ellerini ayaklarını öpüyor.

Şeyhleri de onlara para veriyor. Müslümanlıkta böyle bir şey yok. Bunlar dini kullanarak saltanat sürüyorlar. Vatandaşları sefil durumda yaşıyor. Müslümanlığa en çok hizmet edenler Türklerdir. Türk kelimesi ile Müslümanlık kelimesi birbirine kenetlenmiştir. Dış ülkelerde namaz kılan bir yabancıyı gördüklerinde, ilk sordukları Türk´müsün diye soruyorlarmış. Neden başka bir Müslüman ülkesinden misin demiyorlar? Çünkü Türk kelimesi İslamiyet ile özdeşleşmiştir. Türkler İslami yete ne kadar hizmet etmişlerse.

Araplar İslami yete o kadar çok zarar vermekte dedir. Artık Arap sevdasında vazgeçip, medeni ülkeler ile işbirliği yapmalıyız. Tarih Arapların Türklere ihanetinden bahsediyor. Araplardan dost olmaz. Bu sevdadan vazgeçilmelidir. Ayrıca arazilerimizin ve evlerimizin Araplara satılmasına mani olunmalıdır. Yoksa sonumuz kendi ülkemizde yabancı duruma düşürüleceğiz. Saygılarımla.

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 20- 08- 2018 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44