Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


ASHAB-I KEYİF

ASHAB-I KEYİF


Kehf Suresi, Kur’an-ı Kerim’ in on sekizinci suresidir. “Ashab-ı Kehf”, mağara arkadaşları anlamına gelmektedir. Sure ’de, Hızır ile Musa’nın karşılaşması, Zülkarneyn, Yecüc ve Mecüc konuları anlatılmaktadır.
Putperest imparatorun baskısından bir mağaraya sığınan ve 309 sene orada uyku halinde kalan ve sonra uyanan yedi kişi ve köpekleri “Kıtmir’in” hikâyesi anlatılır.

Türkiye ve Türk Milletinin yarısı da tıpkı yukarıdaki olayda anlatıldığı gibi tam tamına on iki yıldır uyku halinde sanki!

Lâik Cumhuriyet-Atatürk-Çağdaşlık düşmanı bir badem ekibi yanına, kurulmaları ve faaliyetleri Anayasa ve Yasalar tarafından yasaklanmış Cemaat ve Tarikatları alarak “Yıkım Ekibi” gibi demokratik rejimin köklerini teker- teker kesiyor, Türk Milletinin yarısı-Türk Devletinin tamamı uyumaya devam ediyor.

Bu uyku halinin bir “İhanet Projesi” olduğunu görmemek için ya insanın kör-sağır-aptal ya da hain olması gerekir.

-Türkiye Cumhuriyetinin “Hükümranlık Hakkı” , Bölücü PKK Narko Terör örgütü tarafından göz göre-göre GASP ediliyor, TC Devletinin tamamı uyuyor taklidi yapıyor!

-AKP Hükümeti ve Erdoğan tarafından defalarca “Anayasa’yı İhlal Suçu” işleniyor, görevi Anayasa’yı korumak olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, Anayasa Mahkemesi ve Muhalefet Partileri uyuyorlar!

-TC Devletinin Vergi Toplama Hakkı, PKK Narko Terör örgütü tarafından gasp ediliyor, Cumhuriyetin Başsavcıları uyuyor numarası yapıyorlar!

-TC Devletinin Güvenlik sağlama görevi, PKK Narko Terör örgütünün militanları tarafından kullanılıyor, militanlar yol kesiyor, adam kaçırıyor, arabaları yakıyor, kahvelere baskın yapıp üst araması yapıyor, kendilerinden başka uyuşturucu ticareti yapanları tutuklayıp öldürüyorlar, TC Devletinin tamamı trene bakar gibi seyrediyor.
İç Güvenlikten sorumlu İçişleri Bakanı denen kişi, “Bilal Erdoğan’a yaklaşanlar için VUR EMRİ veriyor, Polise, Savcıların emirlerine uymayın diye talimat veriyor ama Türk Devletinin çökertilmesine göz yumuyor!

-Avrupa’da “Yüzyılın En Büyük Yardım Hırsızlığı” adını alan dosyanın Türkiye ayağı unutturulmaya çalışıyor, Savcılar suçlanıyor, Hırsızlar devletin en önemli yerlerine getiriliyor, Muhalefet Partileri ve TC Devleti yetkilileri uyuma taklidi yapıyorlar!

-Türkiye bizzat yönetenler tarafından soyuluyor, Erdoğan’ın kirli para trafiği yabancı basında günlerce yazılıyor, Cumhuriyeti ve Türk Milletini korumakla görevli Cumhuriyetin Savcı ve Yargıçları korkularından uyuyormuş gibi yapıyorlar!

-Türk Milletinin 54 bin insanının hayatını yok eden, gelecek nesillerimizin emaneti olan 400 Milyar Dolar paramızı çalan Bölücü PKK Narko Terör örgütünün militanları, Türkiye’nin göbeğine, bir şerefsizin 5 metre boyunda heykelini dikiyorlar, Türk Milleti uyuyor!

-Büyük Atatürk’ün “Ne Mutlu Türküm Diyene” deyişi, çevre kirliliği yaratıyor diye kaldırılıp atılıyor, yerine Bebek Katili Öcalan’ın posterleri asılıyor, bu ülkenin Genelkurmay Başkanı uyur gibi yapıp saklanıyor!

-TC Devletinin sınırlarından her gün otobüsler dolusu insan ya PKK için ya da IŞİD için elinde silahlarla savaşmaya gidiyor, bu devletin ekmeğini yiyen yöneticileri Agop’un kör kazı gibi bakıyorlar!

-Erdoğan hem Cumhurbaşkanı, hem Başbakan, hem AKP Genel Başkanı olarak TC Anayasasını paspas yapıyor, Resmi Gazeteyi Havuz Medyasına benzetiyor, Allah’ın bir kulundan tek ses çıkmıyor, “yahu arkadaş sen ne yapıyorsun, burası dağ başı mı” diyen yok!

-Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi, TC Devletine karşı İngilizlerle birlikte savaşan ve İngiliz altınlarıyla TC Devletine savaş açan, binlerce Mehmetçiği öldüren Şeyh Said’in adını, asıldığı meydana veriyor, TC Devletinin tamamı ve Türk Milleti uyumaya devam ediyor!

Bu ihanetler karşısında, birinci derecede sorumlu olanlar ne yapıyor;
-Cumhurbaşkanı Gül;
O şimdi veda partileri vermekle meşgul. Cebinde taşıdığı Anayasa’daki “Cumhurbaşkanının Görevleri” yazılı sayfalar koptuğu için ne yapacağını bilemiyor!
-Cumhurbaşbakan Erdoğan;
Ülke yangın yerine dönmüş, devlet otoritesi çökmüş Erdoğan SİT alana yaptırdığı kaçak villalarında delege ve kongre hesabı yapıyor.
-Dışişleri Davut oğlu;
Başbakanlığa hazırlanıyor. Türkiye’yi ittiği “Stratejik Derinlik Yalnızlığında” kendine arkadaş arıyor.
-İçişleri Ala;
Polis Müdürlerine, “Savcının emirlerine uymayın” , Şehzade Bilal’e yaklaşan olursa vurun diye emir veren bu bakan, aslının ve kökeninin gereğini yerine getiriyor. Ohhh ne ala, ne ala…

Tüm bu belaları başımıza açanlar için bakın Büyük Atatürk ne demiş;
VATANA İHANETİN NEDENİ OLMAZ. ER YA DA GEÇ BEDELİ OLUR…
Bedel ödeyeceksiniz, bedel…

Sağlık ve başarı dileklerimle 20 Ağustos 2014
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55