Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


Badem Devleti

Badem Devleti


Badem-Bademleme gibi kelimeleri AKP sayesinde öğrendik!
18 yıllık Badem yönetimi sonucu, ülkeyi yöneten AKP kadrolarının gerçekte var olmadığını gördük.
AKP bir dönem, FETÖ elemanlarını kendi kadrosuymuş gibi kullandı!
Ama kimin kimi kullandığı 17/25 Aralık Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olayları açığa çıktıktan sonra ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın “Kandırıldık-Aldatıldık” itirafıyla anlaşıldı.

AKP Genel Başkanı, FETÖ tarafından aldatılınca bu kez dümeni Menzil, Süleymancılar- Işıkçılar-Cüppeliler gibi tarikat ve cemaatlere doğru kırdı.
Onları kullanmaya başladı!
Yakında kimin kimi, ne amaçla kullandığını tekrar göreceğiz!

Ülkeyi yöneten bir Siyasi Partinin kadrosu yoksa, üstelik devletin bürokrat yapısını emir altına alamayacağı için dışlayıp, yerine yalakalar ve akrabalar ordusu ile iş yürütmeye kalkarsa, öyle büyük hatalar yapar, öylesine yanlış yerlere sürüklenir ki, millet olarak yediğimiz kazığı yıllar sonra anlarız.

Örnek verelim;
AKP, 31 Ekim 2006 da, 5553 Sayılı Tohumculuk Kanunu kabul ederek,
“Yerli Tohum” kullanımını yasakladı. Yerine, sertifikalı olduğu gerekçesiyle
“Her sene satın almak zorunda kalacağımız” İsrail Hibrit tohumu çiftçiye üreticiye verilmeye başlandı.

Binlerce yıllık deneyimin süzgecinden geçerek kazanılmış yerli tohumlarımızın kullanımı yasaklanınca, toplum bu hibrit tohuma mecbur bırakıldı.
Bir kıtlık anında, bir salgın halinde, bir savaş anında toplum açlığa ve her türlü biyolojik saldırıya açık hale getirilmiş oldu!

Bir başka örnek verelim;
AKP son 18 yılda eğitimde, 17 kez sistem değiştirdi! Akıl sahibi biri bu saçmalığı savunabilir mi? 2012’de getirilen 4+4+4 sistemi ve 2014’te özel okullara öğrenci başına teşvik verilmesi, Laik Eğitime büyük darbe vurdu.
AKP, İmam Hatip sayısını 450’den, 5 bin 138’e çıkardı, yani 12 kat arttırdı. Öğrenci sayısını ise 71 binden, 1 milyon 448 bine çıkardı, yani 15 kat arttırdı.
Pandemi sebebiyle bu yıl yine uzaktan eğitime geçilirse, Özel Okulların bu darbeye ekonomik olarak dayanması mümkün olamaz. Bu özel okulların çoğu, “Kara Para Zengini” tarikat ve cemaatlerin eline geçer!

Bir örnek daha verelim;
Medikal Sektörü, Kamu ve Üniversite Hastanelerine ihale yöntemiyle mal satar. Sektörün dört yıldır ödenmeyen alacaklarının tutarı 16 milyar TL.
Devlet malı alıyor fakat parasını ödemiyor! 7.500 firma çok zor durumda. İşin ilginç yanı, ödeme yapmak için Maliye Bakanlığı firmalardan %25 civarında feragat istiyor. Feragat edersen, öderim. Etmezsen ödemem.
Tam bir mafya yöntemi…
Feragat istenecekse, dolar bazlı ve hazine garantili yandaş müteahhitlerden istenmesi gerekmez mi?
O zaman birilerinin aldığı avanta oranı mı düşer?

Sevgili Gençler;
Size, insan yaşamını doğrudan etkileyen üç konuda, Gıda-Beslenme, Eğitim, Ticaret’ten örnekler verdim! Bu üç örnek, Türk Devletinin nasıl yönetildiğinin en net fotoğrafıdır.

Sizlerden karamsarlığa, umutsuzluğa kapılmamanızı rica ediyorum.
Sizler, çok iyi eğitilmiş, ülkesini seven, dünyanın her yerindeki rakiplerinizle rahatça yarışacak donanıma sahip kişilersiniz. Sizler, Çoban Ateşi Hareketi kanalıyla, Türk Siyasetine el atarsanız, çok kısa bir dönemde, ülkemizi tekrar düze çıkartabilirsiniz. Burada, bir yere aday olmayıp, deneyimlerini sizlere aktaracak büyükleriniz ve uzmanlar var.
Sizleri (cobanatesihareketi.com) sitemize bekliyoruz.

Bilinen hikayedir;
Bir degüstatörün (Şarap Tadıcısı) önüne üç bardak şarap koymuşlar ve hangisinin en kötüsü olduğunu söylemesini istemişler. Birini tadan usta,
“en kötüsü bu” demiş. Oradakiler, iyi ama ötekileri tatmadınız ki deyince; Ustadan yanıt, “Bundan kötüsü henüz yapılmadı!”

Sevgili Gençler;
AKP’den daha kötü yönetim sergileyen bir yönetim olamaz.
Sizler aklınızla, espri gücünüzle, sosyal medyadaki ustalığınızla bu Bademleri üç ayda yerle bir edersiniz. Unutmayın, siz yoksanız bir kişi eksiğiz demektir…

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Temmuz 2020
Rifat Serdaroğlu

kerhan
12.07.2020 22:24:57
süleymancılar fetöcülerle bir olmuş

  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli

Balıkesir

28.03.2024

  • İMSAK 05:27
  • GÜNEŞ 06:52
  • ÖĞLE 13:19
  • İKİNDİ 16:49
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:54