Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BADEMLER TÜRKMEN SEVMEZ

BADEMLER TÜRKMEN SEVMEZ


 

AKP´nin mal sahibi ve patronu, kongresine onur konuğu olarak Peşmerge Lideri Barzani´yi davet etti.
Tüm AKP´li vatanseverler (!) Peşmerge Lideri, PKK´nın hamisi, her tarafından Türk kanı damlayan Barzani için ?Türkiye Seninle Gurur Duyuyor? diye bağırdılar, alkışladılar, öptüler, kokladılar, bağırlarına bastılar. Üşütmesin diye ayaklarının altına kırmızı halılar serdiler!

AKP´nin emanetçi Genel Başkanı ve geçici Başbakanı Davudoğlu hiç altta
kalır mı? O da, Amerika´nın desteğini alan Peşmergeleri ve PKK militanlarının saldırmasıyla Sincar´ı IŞİD´ in elinden alan Barzani´yi telefonla arayarak tebrik etti!
Davudoğlu, ?Operasyonun başarısının münhasıran Peşmerge güçlerine ait olduğu bilinmelidir. Bugüne kadar sergilediğimiz dayanışma ve desteğimiz sürecektir? dedi?

Aynı Peşmergeler ve PKK´lılar, 4 gün önce Türkmen Şehri Tuzhurmatu´ ya saldırdılar ve Türkmenleri katlettiler, 39 ev 100´den fazla dükkânı yıktılar! Geçen Cuma günü de Bayır Bucak Türkleri fosfor bombalarıyla bombalandı!
Çok sayıda yanık ve yaralı var!
Türkmenleri Kurtarma Heyeti Üyesi Avukat Şevki Çayır; ?Tuzhurmatu´nun %75 i Türkmen´dir. Saldırıların amacı bizleri buradan sürüp, şehrimizi Kürt Bölgesine katmaktır. Bize saldıran Peşmerge ´ye yardım eden Türkiye, kardeşleri olan biz Türkmenlere neden yardım etmez? diye feryat etmektedir!

Etmezler Şevki Bey kardeşim, bilerek etmezler! Çünkü Türk´ü-Türkmen´i sevmez bunlar. Bunlar Arap´ı, Arap´ın parasını, yeşil dolarları severler.
Nereden mi biliyorum; Dinle o zaman!

AKP´nin mal sahibi ve patronu aynen şöyle demişti; ?Benim kökenim Gürcü´dür. Eşim ise Arap´tır.?
O´na aşkla bağlı olduğunu söyleyen medya ortağı ise; ?Bana sakın Türk demeyin. Bana Türk dendiği zaman sinir sistemim bozuluyor. Ben Arap´ım, Arap!?

Anladın mı Şevki Bey kardeşim! Bademler IŞİD´e, El-Nusra´ya silah verirler, size vermezler! IŞİD ve diğer dinci terör örgütlerine tedavi için Türkiye´nin tüm hastanelerini açarlar. Ama sizler yani Türkmenler susuzluktan ölseniz, sizlere bir bardak su vermezler! Vermezler kardeşim!
Çünkü Bademler Türk-Türkmen sevmezler! Sevmezler kardeşim?

Şevki Bey Kardeşim;
Sen okumuş adamsın. 13 yıldır Türkiye´yi tek başına yöneten AKP´ nin, herhangi bir kongresine, bir Türkmen Liderini ?Onur Konuğu? olarak davet ettiğini gördün mü, duydun mu?

Hatırlarsın, Erbil´de Erdoğan ve Barzani bir sıra gecesinde biraraya gelip, danışman Kalın İbrahim´in saz çalmasıyla türküler söylemişlerdi, hatırladın
değil mi?

Sen AKP yöneticilerinin, bırak Türkmen´le türkü söyleyip eğlendiğini, yanınıza gelip, bir acınıza ortak olduklarını, ölülerinizin başında bir fatiha okuduklarını gördün mü, duydun mu?
Duyamazsın Şevki Bey kardeşim, duyamazsın göremezsin!
Haa bunlar nasıl oluyor da Türk-Türkmen yurdu Türkiye´de bu kadar oy alıyorlar diyorsan, bunu da AKP´ye oy veren Anadolu´nun vatansever evlâtlarına soracaksın!

Siz dayanın kardeşim. Türkiye´nin başına Milli hassasiyetleri olan bir hükümet geldiğinde, size eziyet çektirip zulüm uygulayan tüm alçaklara misliyle hesap sorulacaktır?

Kayıp Aranıyor;
Neredesin be Kiziroğlu Davudoğlu?
Dünyanın en önemli liderleri ayağına kadar geldiler sen toz oldu be ya!
OECD Genel Sekreteri geldi, İLO Direktörü geldi, FSB Başkanı bile geldi, damat Berat geldi, Kara Kutu Hakan geldi ve aile resmine imza attılar, senin gölgeni bile göremedik ya! Bu nasıl iş be kızanım? Kim sokmaz seni oraya?
Sen şakacıktan Başbakan mısın be? Hiç olmazsa gelen konuklara, AKP´li Belediye Başkanının bulunduğu Gaziantep şehrimizde, Fransa´daki İŞID katliamının ertesi günü, IŞİD bayraklarıyla yapılan konvoy kutlamalarını anlatırdın yahu!
Yoksa abin mi sokmadı be yaa!

Sağlık ve başarı dileklerimle 18 Kasım 2015
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli

Balıkesir

29.03.2024

  • İMSAK 05:26
  • GÜNEŞ 06:50
  • ÖĞLE 13:18
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 20:55