Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BARIŞ PINARI OPERASYONU 3.GÜNDE

BARIŞ PINARI OPERASYONU 3.GÜNDE


Şerefsizle sivilleri hedef aldı. Çocuk ve sivillerden şehitler var.

Ordumuz sivilleri hedef almaktan ne kadar imtina ederse etsin. Karşımızda terör örgütü var. Terör örgütünde din iman denen bir şey yoktur. Bunlar yalnız öldürme üzerine eğitim almışlardır. Eğiten kişiler ne emir verirse onu yaparlar. Bunlar öldürecek insan bulamazlarsa yerde yürüyen her türlü canlıyı öldürürler. İnsanlıktan çıkmış birer yaratık haline gelmişlerdir. Çoluk çocuk demezler öldürürler. Ondan sonrada Türk ordusu öldürdü derler. Düzenli eğitim görmüş ordu mensupları bunu yapmazlar. Bunun örneklerini çok gördük.

Yakalanan PKK militanlarına askerlerimizin davranışları bu alçaklara ders olmuyor. Yaralı teröristin yarasını saran sırtındaki parkeyi biraz önce kendisini öldürmeye çalışan şerefsizin sırtına giydirirler. Bu operasyonda bunların alçaklıklarına çokça tanık oluruz. Amaç ordumuza karşı kötü pragmanda olgusu yaratmaktır. İşte daha ilk günde bu şerefsizliği yaptılar sivilleri hedef aldılar. Diğer ülkeler bunların bu şerefsizliğine inanarak bizim barış pınarları operasyonumuza destek vermiyorlar. Nerede o Müslüman kardeşlerimiz dediğimiz Arap ülkeleri? Filistin bile operasyonumuza karşı çıkıyor.

Macaristan, Kıbrıs ve Katar destek veriyor. Gerçi Katarın eli mahkûm. Yoksa tank palet fabrikasını alamaz. Şayet bu olay olmasaydı? Katarda desteklemezdi. İktidar durmadan Müslüman kardeşlerimiz diye dursun. Araplar tarihte Türkleri hiçbir zaman sevmemiştir. Peygamber efendimiz dahi ben Arap´ım.  Onlar benden değiller demiştir. Bu operasyon ile kendimizi yalnızlığa ittik. ABD´ye yalakalık yapmak için bu operasyona karşı çıkınlar var. Operasyondan daha çok konuşulan ABD başkanı Trump oldu. Verdiği demeçler birbirini tutmuyor.

Türkiye´yi devamlı tehdit ediyor. Fakat bir demeci çok enteresan ?Türkiye bana söylenenin dışına çıkarsa. Ekonomilerini yerle bir ederim. Bunu daha öncede yaptım? diyor. Burada ABD başkanı Trump´ un kırmızı çizgisi nedir? Bunu bilmiyoruz! Tayyip Erdoğan ile telefonda konuştuklarına göre, yüz yüze olmadığından ve konuşmalar tutanak altına alınmadığı için. Kırmızı çizginin ne olduğunu iki lider biliyor demektir.

Trump´ un bu kadar tehdit etmesine iktidarın cevap vermemesi çok enteresan. Muhalefet Türkiye Cumhuriyeti devletini kimse tehdit edemez diye bas, bas bağırıyor. Fakat iktidardan hiç ses çıkmıyor. ?Kendilerinin iç meselesi demekle yetiniyorlar?. Trump ülkesindeki seçilere hazırlanıyor. İnsanın aklına ben kendimi kurtarmaya çalışıyorum. Benim söylediklerimi dikkate almayın mı dedi? Son söylediklerine bakıldığında? ya asker göndereceğim. Askeri zafer kazanacağım. Ya Türkiye yaptırım uygulayacağım.

Ya da arabuluculuk yapacağım? diyor. Bu arabuluculuğukiminle yapacak? Türkiye ile teröristler arasında mı yapacak?  Adamın sözleri bilinmeyen denklem gibi. Trump bana kalırsa ABD vatandaşlarının tutumuna göre konuşuyor. Çünkü bir bakıyorsunuz Türkiye´yi övüyor. Bir bakıyorsun! Türkiye´yi yerden yere vuruyor. Seçim dolayısı ile vatandaşlarının nabzına göre şerbet veriyor. Ben bu olaylardan bir şey anlayamadım. Olayları kendime göre yorumladım. Gelelim operasyona. Şerefsizler ABD´nin verdiği mühimmatları kullanarak sınırdaki yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızı şehit ediyor.

Şehidimiz olan o minik yavrularımıza Allah rahmet eylesin. Sivillerimize ve askerlerimiz de Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Ailelerine Rabbim sabırlar versin. Ülkemizin başı sağ olsun. Allah milletimize de sabırlar versin. Rabbim ordumuza başka acı göstermesin. Güç kuvvet versin. Ayaklarına taş değirmesin. Muzaffer olarak ülkemize dönerek. Anne, babalarına ve milletimize bağışlasın.  Dualarımız ordumuzun zaferle dönmesi içidir. Rabbim yaptığımız duaları ve dileklerimizi İzzeti dergahında kabul ve makbul eylesin. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                                 12- 10- 2019 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44