Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BARIŞ PINARI OPERASYONU KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR

BARIŞ PINARI OPERASYONU KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR


Operasyon karalılıkla ve hız kesmeden devam ediyor. İnsanlığından nasibini almamış olan. Teröristler sınırımız içerisindeki yerleşim yerlerine. ABD´nin verdiği mühimmatları kullanarak. Sivil vatandaşlarımızı hedef alıyor. 20 civarında içerisinde çocuklarında olduğu şehidimiz var. Bunlalar da tavşan yüreği kadar yürek olsa? Askerlerinizin karşısına çıkar.

O kadar yüreksizler ki? Sivilleri hedef alıyorlar. Allah bin türlü belalarını versin. Yüreksiz oldukları şuradan belli Etek giyip dolaşanları da biliyoruz. Erkek adam etek giymez. Ne ise askerlerimiz onlara Suriye´yi dar edecek. Biz bir ölürüz bin doğarız. Amma bu şerefsiz teröristler. Bir ölürler arkasında gelen olmaz. Kökleri kurur. Ordumuz belirlediği hedeflere adam adım yaklaşıyor. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Cephede nereye kaçacakların bilmeye serseri mayın gibi silahlarını bırakıp kaşıyorlar. Zaten onlara da kaçmak yaraşır.

Cephede bunlar olurken. Diplomaside neler oluyor? Ona bakalım! ABD başkanı Trump´ı anlamak çok zor. Bir saat içerisinde fikir değiştiriyor. Böyle dengesiz bir devlet adamı görülmemiştir. Bir bakıyorsunuz Türkiye´yi tehdit ediyor. Arakasında Türkiye´yi övüyor. Bence tek çekindiği şey. Bizim elimizdeki iki kozdur. İncirlik hava üssü ve Kürecik radar üssüdür. Her nedense iktidar bunlardan hiç bahsetmiyor. Trump yaptırımlarla tehdit ediyorsa? Sizde elimizdeki kozları kullanacaksınız. Bir gün incirlik üssünü kapattım. Diyeceksin! Askerlerini sınır dışı edeceksin. Yanlış hatırlamıyorsam bunu rahmetli Süleyman Demirel yapmıştı.

İncirlik üssünü kapattınız. Onlarda bakalım nasıl bir tepki gelecek. Ona göre Kürecik radar üssünü kapattım. Diyeceksiniz! İşte o zaman İsrail´in güvenliği tehlikeye gireceği için. O tehditlerinde nasıl geri adım atacaktır. Yaptırım öyle olmaz! İşte yaptırım böyle denilecek. Bilhassa onlar için Kürecik radar üssü daha çok önemlidir. Bu radar üssü kurulurken ülke içerisinde çok itirazlar geldi. O zaman iktidar bu radar üssü NATO´ya ait olacak dedi. Üssün komutanı Türk olacak dediler. Fakat komutan ABD´li subay oldu. O zamanlar iktidarın arası ABD ile çok iyi idi. Kendi elimizle Kürecik radar üssünü ABD´ye teslim ettik. Bu radar üssü İsrail´i korumak amacı ile kurulmuştu. O zamanlar iktidarın arası İsrail ile çok iyi idi. 

Hatırlayın sınırda ki mayınlı arazinin mayınlardan temizlenmesini İsrail´e veriyorlardı. 29 sene kullanacaktı. Her şey hazırlandı. Meclise getirildi. Mecliste ret edildi. Çok iyi hatırlıyorum. Önemli bir kişi bu Yahudi düşmanlığıdır demişti. İşte kürecik radar üssü böyle bir dönmede kuruldu. Besle kargayı oysun gözünü. Bunu kim için söylediğimi anladınız mı? Ben söyleyeyim Barzani için söyledim. Buda nereden çıktı diyeceksiniz? Bu operasyon için. Barzani Kürtleri koruması için Rusya dan yardım istedi. Nasıl bir cevap aldığını bilmiyoruz. Fakat bir zaman postal yalayan Barzani ?Türkiye orayı işgal ederse. Bende Türkiye´deki 30 milyon Kürdü isyan ettiririm? diyor. Ey postal yalayıcı Barzani bir defa 30milyon Kürt yok. Sen şunu iyi bilmelisin.

Bu ülkede Türk Kürt birlikte yaşıyor. Böyle bir ayrımcılık yok. Ülkede Kürt sorunu yok. Senin gibi terörist sorunu var. İktidar bir türlü bunu anlayamadı. Sen teröristleri ağa babasısın. Senin gibi kargayı beslediler şimdi göz oymaya çalışıyorsun. Sıra sana gelecek merak etme. Hele Allah´ın izni ile şu operasyon bir bitsin. Irak sana dar gelecektir. Bu operasyon sayesinde iktidar senin ne mal olduğunu artık anlamıştır. Artık Türkiye de sana Türkiye seninle guru duyuyor diyenler. Şimdi sana Türkiye´den defol git diyeceklerdir. Saygılarım

Türkiye laiktir laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                      15 -10 -2019 Mustafa KOÇAL 

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Balıkesir

26.04.2024

  • İMSAK 04:35
  • GÜNEŞ 06:08
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:31