Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BARIŞ PINARLARI OPERASYONU BAŞLADI.

BARIŞ PINARLARI OPERASYONU BAŞLADI.


Operasyon başladı başlamasına da?Nasıl bir anlaşma yapılarak başladığı 3 bilinmeyenli bir denklem gibi. ABD ile anlaşma yapıldı. Telefonla anlaşma olmaz. ABD çekileceğim dedi. Pekiyi nereden çekildi? Bizim operasyon yapacağımız yerden çekildi. Biz kime operasyon yapıyoruz? PYD ve YPG´ye operasyon yapıyoruz. ABD askerlerini bizim operasyon yapacağımız yerden çekilirken. YPG militanlarında götürmüş. Esad da bu YPG ye çağrıda bulunuyor. Kendinizi ataşe atmayın gelin Suriye ordusuna katılın diyor.

Operasyon yapacağımız yerde PYD kaldı. Bu bir oyun mu? ABD´nin bir tuzağı mı? Biz o bölgeden PYD´yi temizledikten sonra. YPG´yi o bölgeye mi yerleştirecekler? ABD başkanı ile Tayyip Erdoğan telefonla konuşmuşlar. ABD başkanı bize söylenenin dışında bir şey yaparlarsa. Ekonomilerini batırırım diyor. İyide bu ABD´nin kırmızı çizgisi nedir? İran operasyona karşı. Karşı kalmakla kalmadı. Suriye ye asker takviyesi göndermiş. Acaba bunu ne niyetle yaptı? Bu Suriye işi Labirentte döndü. Rusya ise Türkiye´nin güvenliğini koruması hakkı diyor.

Suriye´nin toprak bütünlüğüne saygı göstermelidir diyor. Devamlı bunu vurguluyor. İngiltere ve Almanya operasyonu önlemek için harekete geçti. Barzani Kürtleri koruması için PUTİN ile temasa geçti. Şimdi tam yeri gelmişken iktidara iki meseleyi hatırlatmalıyım. Siz değil misiniz bu Barzani´yi kongrenize çağırıp da Türkiye seninle gurur duyuyor diye slogan attıran? İstanbul ve Ankara hava limanlarına Kürdistan bayrağı astıran. Ayrıca maddi yardım yapan. Peşmergelerin Suriye ye geçmesine izin veren. Alın görün Barzani´nin yaptıklarını. Sizin ittifak yaptığınız Rusya´dan Kürtlere yardım etmesini istiyor. Bu kadar kötü bir politika izlenmez.Şimdi operasyon başladı. Ne şartlarda başladığı belli değil.

Allah ordumuza güç kuvvet versin. Bu operasyondan zaferle çıkmayı nasip etsin. Muzaffer eylesin. Bu operasyona katılan kahramanlarımızın ailelerine kötü haber duymayınasip etmesin. Evlatları için dua eden anne ve babaların dualarını Rabbim kabul ve makbul eylesin. Eşi için dua eden eşlerinin dualarını kabul eylesin. Onlara dul kalmayı nasip etmesin. Babaları için dua eden çocukların duaların Rabbim Kabul ve makbul eylesin. Çocuklara yetim kalmayı nasip etmesin.  Ya Rabbim be senin aciz bir kulunum. Ordumuzu muzaffer eyle.

Kahramanlarımızın ayaklarına diken batırma, başlarına taş düşürme. Analarına babalarına evlat acısı gösterme. Eşlerini dul bırakma. Çocuklarını babasız bırakma. Onlara acı gösterme. Ben aciz kulunun dualarını izzeti dergahında kabul ve makbul eyle. Kahramanlarımızı Türk milletine bağışla. Allah kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Ülkemiz için en hayırlı olanı ver ya Rabbim. Yöneticilerimizi kin, nefret ve hırsla hareket etmeyi nasip etme. En akılcı yolla hareket etmeyi nasip et.

Bu batağa bizi sokan ABD şimdi gizli bir plan peşinde gibi geliyor bana. Amacı bu bölgede bir Kürt devletini kurma peşinde. Fakat ne olursa olsun Suriye bu bölgeyi mutlaka geri alacaktır. Hem de Rus ordusu ile birlikte. Türkiye´nin bu bataktan en ucuz zararla çıkması kendi elin geldi. Esad ile masaya oturup. Rusya destekli Esad ordusu ile birlikte hareket ederse. Bu bataktan en az zararla kendimizi kurtarırız.

Aksi takdirde hayat boyu güney sınırımız güvenlik göremez. Yol yakınken yanlıştan dönmeliyiz. Yurt içerisinde şimdiye kadar ben yaparsan olur. Ben yaptım oldu ile çok şey yapıldı. Fakat uluslararası olaylarda bunu yapamazsınız. Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Bütün kötülüklerde korusun. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyeneler!  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 

                                                         10 -10- 2019 Mustafa KOÇAL                                                  

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44