Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BARZANİNİN NEYİNDEN GURUR DUYDUNUZ

BARZANİNİN NEYİNDEN GURUR DUYDUNUZ


AKP kongre yaptı. Bu kongreye Barzani’yi davet etti. Bu kongrede Barzani konuşturuldu. Salonda Türkiye seninle gurur duyuyor sloganı atıldı. Biz Barzani ile gurur duymadık, duymayız da. Birçok vatandaşımız belki Barzani ismini ilk defa duymuştur.

Şimdi birileri Barzani’nin nesinden gurur duyduğunu bir anlatsın. Bizde neden gurur duyulduğunu öğrenelim. Bu yetmedi Diyarbakır da bir toplantı yapıldı. Bu toplantıya Barzani, İbrahim Tatlıses ve T.C. katildir diyen Şivan Perver de davet edildi. Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. Kuzey Iraktaki Kürt kardeşlerimize selam gönderiyorum denildi. Barzani’ye maddi yardım yapıldı.

Kobani olaylarında Öcalan Barzani’ye destek göndermesini istedi. Barzani’nin peşkermeleri sınırlarımız içerisinden Suriye ye geçmesine izin verildi. Topları tüfekleri ile bizim askerlerimizin korumasın altında Suriye’ye geçtiler. Hem de yaşasın Amerika sloganı atarak. Başka bir devletin güçleri silahlı olarak bir ülkenin sınırları içerisinden geçmesi Olağan bir olay değildir.

Barzani Türkiye’ye geldi. İstanbul hava limanına ve Ankara hava limanına Barzani devlet başkanı imiş gibi Flamaları asıldı. Bu Barzani de ne buldunuz da gurur duydunuz? Barzani referandum yapmaya kalkışınca Türkiye ile ilişkileri bozuldu. Bir insanla gurur duymak için. Geçmişi araştırılır. O bölgedeki bütün isyanlarda Barzani sülalesinin parmağı vardır. Barzani aslında Terör örgütlerinin ağa babasıdır. Barzani’yi şımartan iktidardır. Seçimlerde Kürt vatandaşlarımızın oyunu almak için.

Barzani kullanılmıştır. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın. Papa Irak’a ziyarete geldi. Barzani bu ziyaretin anısına pul bastırıyor. Bu bastırılan pula Kürdistan haritası ve Papanın resmi konuyor. Bu haritanın sınırları içerisine güney doğu Anadolu da ki illerde alınmış. Bu pul neden basıldı? Çünkü papanın resmide konmuş. Hristiyanların desteğini papa vasıtası ile almak için bastırıldığı kanısındayım. İşte bu kadar değer verip. Türkiye seninle gurur duyuyor sloganı attırdığını zatın yaptığını gördünüz mü? Bir tabir vardır.

Besle kargayı oysun gözünü derler. Bu deyim tam yerine cuk diye oturuyor. İçişleri bakanı Süleyman Soylu “ülkede PKK’nın sayısı düştü düşmeye de devam ediyor” diyor. PKK Suriye ye yerleşiyor. PYD ve YPG ile birleşecekler. Bu örgütler zaten PKK’nın Suriye’deki kuruluşu değil miydi? Amerika’nın desteği ile Kürdistanı kuracaklar. Bunu biz görebiliyor ve seziyoruz. Çünkü Amerika İsrail’in jandarmalığını yapacak bir devletin kurulmasını planlıyor. Tabii Burada kurulacak Kürdistan’ın ağa babası da Barzani olacaktır. Bu kadar değer verirseniz olacağı budur. İbrahim Tatlıses Türkiye’ye yatırım yapmadı.

Barzani’nin bölgesine yatırım yaptı. Biz elektrik sıkıntısı çekerken Barzani ye elektrik verildi. Yine soruyorum bu Barzani de ne buldunuz da hem gurur duydunuz. Hem de bu kadar değer verildi? Bundan sonra olaylar nasıl gerçekleşecek bekleyip göreceğiz. Bu olaylar Büyük orta doğu projesinin (BOP) bir parçasıdır. Bu projenin eş başkanı kim? Söylemeyeyim siz zaten biliyorsunuz. Kendim ettim kendim buldum şarkısını söylemeye devam. Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! Ne mutlu demokratım diyenlere!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! 19- 03 -2021 Mustafa KOÇAL

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,31
  • EURO

    34,76% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2415,58% -0,69
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli

Balıkesir

23.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:58
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:27