Mustafa KOÇAL (BALIKESİR RÜZGARI)


BEKA SORUNU MUHALEFET

BEKA SORUNU MUHALEFET


Mahalli seçimlerin beka sorunu ile hiçbir alakası olmadığı halde. Bu seçimleri beka sorunu olarak önümüze koydular. Ülkede iki gurup var. Cumhur ittifakında olan gurup, birde zeliller gurubu diye ikiye ayrıştırdılar. İşte bu zeliller gurubu ülkenin sorunu olarak görülüyor. Bu zelille gurubu ülkenin geleceğini tehlikeye atan gurup olarak gösteriyorlar.

Çünkü beka sorunu demek ülkenin geleceğinden endişe etmek demek olduğuna göre. Bu zeliller gurubu olarak görülen muhalefet gurubu. Ülkenin geleceğini tehlikeye sokmakla suçlanmış oluyor. Ne diyorlar? Terör örgütleri ile birlikte hareket ediyorlar diyorlar. Buradan ne çıkarmak gerekir. Terör örgütleri ile hareket etmek demek vatan haini demektir.

Vatan haini olan bir partinin kapatılması anlamına gelir. Elimizde deliller var diyorlar. Bu deliller ne ise? Belli değil. Şöyle biraz düşündüğümüzde biz bu filimi daha önce Ergenekon davalarında gördük. O filimde sahte ihbar mektupları vardı. Sahte CD´ler vardı. PKK´nın itirafçı olan militanlarının gizli tanık yapılmaları vardı. Şimdi yine önümüze böyle bir film getiriyorlar. Şimdilik filmin reklam kısmını izliyoruz. Böylece de alıştırma yapılıyor.  

Cumhur ittifakı sütten çıkmış ak kaşık. Karşılarındaki gurup Cumhur ittifakına ihanet şebekesi ülkenin geleceğini tehlikeye atat gurup. Önceleri Terör örgütleri ile işbirliği yapan CHP idi. Fakat anket sonuçları bu cumhur ittifakını şaşkına çevirmiş olmalı ki? CHP´nin yanına İP, saadet partisi ile diğerleri eklendi. Muhalefeti aşağılayıcı kelimeler kullandıkları yetmiyormuş gibi. Şimdi hepsi birden terör örgütleri ile işbirliği yapmakla suçlanıyorlar.

Hem AKP genel başkanı hem de içişleri bakanı elimizde bilgiler var dediler. Hele içişleri bakanın ?bizim elimizdeki bilgileri bilseler çok pişman olurlar? diyor. İktidar elinde bilgi olduğunu ifşa etmez. Gereği ne ise onu yapar. Sözde bu iktidar parti kapatmayı zorlaştırdı. Parti kapatmanın tek yolu vatana ihanetle suçlamaktır. Delilde var olduğuna göre gereğini yapın. Kapatın partileri! Cumhur ittifakı olarak yönetin ülkeyi.

Böylece karşınızda ne zelil gurubu kalır nede başka parti kalır. AKP + MHP olarak, geçmişteki eleştirdiğiniz tek partili döneme dönersiniz olur biter. Geçmişe ait yapılan bütün eleştiriler şimdi bu iktidar tarafından yapılıyor. AKP genel başkanı zaman zaman ?Bay Kemal sizin döneminizde kuyruklar vardı. Şimdi kuyruklar yok? diye eleştirirdi. O zamanın kuyrukları yokluk kuyruğu idi. Ülke o dönemi aştı. Fakat AKP´nin yanlış politikaları yüzünde tarım ürünleri kuyruğu başladı. İktidara göre bu kuyruklar varlık kuyruğu imiş. Bunu 68 yaşındaki kırsal kesinli bir kadın bile eleştiriyor.

AKP genel başkanı sık sık nereden nereye geldik diye övünür. Bu söz bu günlerde doğrulanıyor. Dünyada tarım ürünlerinde hayvan ve hayvansal ürünlerde kendi kendine yetebilen yedi ülkeden birisi idik şimdi 72 ülkeden tarım ürünleri satın alan ülke durumuna geldik. Nereden nereye geldiğimizi gördünüz mü? Buraya gelmişken şunu söylemeden geçemeyeceğim. Tarımı ve hayvancılığı bitiren iktidarın kendisidir. Cumhur ittifakı bu seçimi beka sorunu olarak görüyor.

Topraklarımıza göz diken birileri mi varda beka sorunu oluyor? Şayet öyle ise Yunanistan´ın egede 18 adayı işgal etmesini neden beka sorunu olarak görmediniz? Esas beka sorunu bu adaların işgal edilmesi beka sorunu olması gerekirdi. Ne iktidarın nede ortağı Devlet Bahçelin sesi çıkmadı. Hani siz milliyetçi idiniz. Esas beka sorunun zillet ittifakı olarak adlandırılan muhalefet olmuştur. Beka sorunu ülkeyi tek adam ve tek partili döneme getirilmesidir. Böyle bir iktidar şimdiye kadar gelmemişti ve gelmeyecektir de! Saygılarımla.

Türkiye laiktir, laik kalacaktır. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyenlere! Ne mutlu cumhuriyetçiyim diyenlere! Ne mutlu laikim diyenlere! Ne mutlu Türk milliyetçisiyim diyenlere! Ne mutlu Varlığım Türk varlığına armağan olsun diyenlere! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!  01- 03 ? 2019 Mustafa KOÇAL    

  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli

Balıkesir

19.03.2024

  • İMSAK 05:43
  • GÜNEŞ 07:06
  • ÖĞLE 13:21
  • İKİNDİ 16:45
  • AKŞAM 19:26
  • YATSI 20:44