Rifat Serdaroğlu (SERDARCA)


BEN DE SANA BAĞLANMAK İSTİYORUM

BEN DE SANA BAĞLANMAK İSTİYORUM


Dünya Lideri ve Demokrasi Kahraman´ı Cumhur´un Başı, ?Genelkurmay ve MİT bana bağlansın? dedi!
Tamam derhal onları da sana bağlayalım, hatta başka istediğin bir kurum varsa, söylemen yeter, onları da bağlayalım!
Örneğin sen Dönemin Başbakanı iken, niçin gerek duydu isen ?Maden Ruhsatı?verme işini de kendine bağlamıştın. İstersen yine sana bağlarız. Gerçi şimdi o işi Damat Bey yapıyor ama olsun, eloğlu bu ne yapacağı belli olmaz!

Sayın Demokrasi Kahramanı;
Jandarma Genel Komutanlığını da Efkan Ala´ya bağlıyorsunuz. Size bir uyarım olacak. FETÖ/PDY kapsamında dağıtılan terör yuvalarından biri de Askeri Bando oldu! Yapılan baskın ile Vurmalı çalgıcı Astsubay E.Y ve Si Bemol Klarnetçi Astsubay Kıdemli Başçavuş C.E de TSK´dan atıldılar.
Bu zurnacı ve vurmalı çalgıcıların yeniden darbe yapmalarını engellemek için, Sözcünüz İbrahim Kalın´a bağlanmalarını öneririm. Bildiğiniz gibi, Kalın İbrahim gayet güzel saz çalar! Hatırlar mısınız; dostunuz Barzani ile beraberce düzenlediğiniz sıra gecesinde sizleri ne hoş eğlendirmişti değil mi?
Bu zurnacı ve davulculardan Kalın İbrahim çok iyi anlar.
Sahi Barzani dedim de aklıma geldi! Onur Konuğunuz ve kadim dostunuz Barzani de kendi bölgesinde FETÖ Üniversitesi kurulmasına izin vermişti. Üniversite halen çalışıyor! Bu ne iş! Barzani de FETÖ cu mu oldu?
Söyle de kapatsın canım, ayıp oluyor yani!

Bir de Sedat Biraderinizin meselesi var. Çocukcağızın size çok emeği geçti. Ahmet Hakan´ı öpen, memleketinde sana miting yapan kim idi?
Bence Polisi de ona bağlayın, rahat edersiniz. Bir tek olay olmaz, mafya kendiliğinden ortadan kalkar, sıkıysa biri hırsızlık yapsın!
Bizim mahallenin camisine bir hırsız dadanmıştı. Cemaat namaz kılarken, hırsız ayakkabıları toplayıp kaçıyordu. Çareyi başka bir hırsızı, bekçi olarak işe almakta bulduk.
Allah inandırsın o günden beri tek ayakkabı çalınmadı!

Sayın Demokrasi Kahramanı;
İznin olursa ben de sana bağlanmak istiyorum!
Açık söyleyeyim, niyetim gönülden bağlanıp, biat etmek değil. Ben Bilal´in tek seferde 100 Milyon Dolar avanta kaptığı vakfa, senin kanalınla bağlanmak istiyorum. Hamdolsun bir sıkıntımız yok ama bu ahir ömrümüzde şöyle 20-25 metre bir yelkenli alsak fena mı olur? Hem bir yelkenli ne ki?
Bilal Oğlan´ın ve Binali´nin oğullarının filo-filo gemilerinin yanında benim istediğimin lafı mı olur?

Evet dersen, Bilal´e talimat ver, o bana telefonla bağlansın, ben emaneti ondan alayım?

Not;
Cumhuriyetin Sayın Savcıları;
Bademler sizi yavaş-yavaş suç işlemeye itiyorlar! Dikkatli olun! Biz, Türk Milletini birleştirmeye çalışırken, Bademler size ülkemizi böldürecekler. Suçsuz insanların üzerine gidiyorsunuz!
Size inanmamızı, güvenmemizi istiyorsanız, FETÖ/PYD nin kandırdığı saflardan sorguya başlayın.
Ankara´yı parsel-parsel FETÖ ye sattı diye İ. Melih Gökçek´e saldıran Bülent Arınç´ı bir silkeleyin, bakın neler dökülecek. İstanbul Belediyesini sakın unutmayın. 1994 yılından bu yana yani tam 22 senedir Badem yönetiminde olan İstanbul Belediyesi, FETÖ yuvasıdır. Bana inanmıyorsanız, sütlü tatlıcıya sorun.
En büyük ABİ odur?

Sağlık ve başarı dileklerimle 30 Temmuz 2016
Rifat Serdaroğlu

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false

Balıkesir

20.04.2024

  • İMSAK 04:46
  • GÜNEŞ 06:17
  • ÖĞLE 13:12
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:23